A kormány fiókszervezete nem hazudtolta meg önmagát – Keresztesék mindent megtesznek, hogy Orbán hatalmon maradjon?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Szél vezette LMP legalább néha úgy csinált, mintha ellenzéki lenne. De ez a mostani vezetés már semmi kétséget nem hagy, hogy hova tartozik.

Az LMP már be is jelentette, hogy nem csatlakozik az ellenzéki tüntetéshez…

„MSZP-s tüntetéshez biztos, hogy nem csatlakozunk” – ezt mondta Keresztes László Lóránt az atv.hu-nak, miután arról érdeklődtünk: csatlakozik-e a párt ahhoz a tüntetéshez, amelyet ellenzéki erők hirdettek meg vasárnapra, miután az Európai Parlament kétharmados többséggel szavazta meg a magyar kormányt elítélő Sargentini-jelentést.

A politikus végezetül elmondta, semmilyen tüntetéshez nem csatlakoznak, de az LMP is tervez lépéseket az országjelentés után, amelyet később hoznak nyilvánosságra, várhatóan hétfőn a parlamenti ülés előtt.

Bár testületileg nem készülnek vasárnap, hogy bárkihez is csatlakozzanak, ha valamelyik párttag mégis csatlakozna magánemberként, akkor sem érné őt ezért retorzió- tette hozzá.

Idézek: “ha valamelyik párttag mégis csatlakozna magánemberként, akkor sem érné őt ezért retorzió- tette hozzá.”, és én tenném hozzá – az elmúlt idők fényében – legfeljebb kizárják?

Lehet igazából nem is az a kérdés, hogy csatlakozik-e a tüntetéshez, hanem az, hogy mikor térnek be a Fideszbe? Az LMP, amely bebizonyította, hogy nem tud más lenni a politika! Fidesz-KDNP-LMP… csodásan hangzik…

Forrás: ATV / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük