A nap képe (fotó a cikkben)! – Így örül Európa, miközben kifelé áll a köpcös és bandájának rúdja a Néppártból


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

448 szavazat mellette, 197 ellene, ez 69,46%! Lassan mondom, hogy az orbán-hívők is megértsék: ez több, mint a 66,66%, ami normáliséknál a kétharmadot jelenti…

A nap képe: Azt követően, hogy az európai parlamenti képviselők elsöprő többséggel elítélték a magyarországi hatalomgyakorlókat, képviselőtársai így ünnepelték az örömkönnyeivel küzdő Sargentini asszonyt, az ítéletet megalapozó jelentés készítőjét. 

…és igen, köszönjük EP, köszönjük EU! Ha megkésve is, ha talán túl későn is, de végre a sarkára állt az európai elkötelezettségű politikai elit. 

DE! Lássunk túl a perc örömén: remélem, hogy hasonló erővel és elkötelezettséggel fogják megakadályozni a várhatóan kibontakozó és elmélyülő magyarországi fasizálódást is majd…

A szavazás után így ünnepelték Sargentini asszonyt. Fotó: Facebook

Judith Sargentini pedig megköszönte a többi képviselőnek, hogy pártérdekeiken is túllépve kiálltak a demokrácia védelme mellett.

Forrás: Facebook


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük