A nap képe (fotó a cikkben)! – Így örül Európa, miközben kifelé áll a köpcös és bandájának rúdja a Néppártból


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

448 szavazat mellette, 197 ellene, ez 69,46%! Lassan mondom, hogy az orbán-hívők is megértsék: ez több, mint a 66,66%, ami normáliséknál a kétharmadot jelenti…

A nap képe: Azt követően, hogy az európai parlamenti képviselők elsöprő többséggel elítélték a magyarországi hatalomgyakorlókat, képviselőtársai így ünnepelték az örömkönnyeivel küzdő Sargentini asszonyt, az ítéletet megalapozó jelentés készítőjét. 

…és igen, köszönjük EP, köszönjük EU! Ha megkésve is, ha talán túl későn is, de végre a sarkára állt az európai elkötelezettségű politikai elit. 

DE! Lássunk túl a perc örömén: remélem, hogy hasonló erővel és elkötelezettséggel fogják megakadályozni a várhatóan kibontakozó és elmélyülő magyarországi fasizálódást is majd…

A szavazás után így ünnepelték Sargentini asszonyt. Fotó: Facebook

Judith Sargentini pedig megköszönte a többi képviselőnek, hogy pártérdekeiken is túllépve kiálltak a demokrácia védelme mellett.

Forrás: Facebook


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük