Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

448 szavazat mellette, 197 ellene, ez 69,46%! Lassan mondom, hogy az orbán-hívők is megértsék: ez több, mint a 66,66%, ami normáliséknál a kétharmadot jelenti…

A nap képe: Azt követően, hogy az európai parlamenti képviselők elsöprő többséggel elítélték a magyarországi hatalomgyakorlókat, képviselőtársai így ünnepelték az örömkönnyeivel küzdő Sargentini asszonyt, az ítéletet megalapozó jelentés készítőjét. 

…és igen, köszönjük EP, köszönjük EU! Ha megkésve is, ha talán túl későn is, de végre a sarkára állt az európai elkötelezettségű politikai elit. DE! Lássunk túl a perc örömén: remélem, hogy hasonló erővel és elkötelezettséggel fogják megakadályozni a várhatóan kibontakozó és elmélyülő magyarországi fasizálódást is majd…

A szavazás után így ünnepelték Sargentini asszonyt. Fotó: Facebook

Judith Sargentini pedig megköszönte a többi képviselőnek, hogy pártérdekeiken is túllépve kiálltak a demokrácia védelme mellett.

Forrás: Facebook


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here