Nekifutásból rúgta tökön magát a kormánymédia


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“Bazd meg a kritikát, 80 milliárd”

Szólt a közmédiáról szóló dal, amit ebben a cikkben még bizonyosan fel fogunk eleveníteni. na hölgyek-urak miről is van szó. Van egy közszolgálatunk, ami jószerivel semmi máson nem ügyködik, mint, hogy propagandagépezetként kiszolgálja a kormányt.Azonban a sietve átalakított közmédiával nincs minden rendben. Mint ahogyan a TV2 is hiába került jobboldali kézbe, hiába a forint milliárdok ezek nem pótolják a szakmai felkészültséget. Nem csoda, hogy a TV2 ilyen gyalázatosan elhasalt a legnagyobb konkurense az RTL előtt.

Ha lemaradt volna ide kattintva elolvashatja.

Na de vissza a közmédiához. Tegnap döntött a Magyar Szocialista Párt elnöksége arról, hogy az MSZP megszavazza a Sargentini-jelentést. A jelentést mely ugyebár igen éles kritikát mond a magyar közállapotokról és a kormányról és amely bár nem az országot hanem annak kormányát marasztalja el, mégis aki megszavazza az a jobboldalnak hazaáruló lesz.

Ezt a hírt tudta az alábbi módon közölni a magyar közmédia:

Salvini vagy Sargentini, a közmédiának édes mindegy, mint az idd ki vagy a vidd ki, vagy a csapba sz*rni vagy ugyanabba  belecsapni. De hogy miért különösen vicces ez a “nyomdahiba” az Ujhelyi István facebook posztjából derül ki:
Eközben a közmédiában a jelentéstevőnek már Orbán olasz szélsőjobboldali barátját tették meg. (Azóta javították.)
Igaz, a “hiteles” közmédiában a Fradi is lehet világbajnok. Mindezt évi nyolcvanmilliárd forint közpénzért. Agyrém. ???

Nos, nem lennék a szerkesztő helyébe. Mindenesetre ajánlom ezt a dalt mindenkinek a közmédiáról:


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük