Egy nappal a szavazás előtt Orbán legnagyobb szövetsègese hátat fordított neki


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbánék kezdhetnek izgulni a holnapi nap miatt.

Meg lesz-e a kétharmad. Úgy hiszem ez a kétharmad az, amitől most Orbánék rettegnek és erre a számra nem úgy gondolnak, mint az itthoni kétharmadra.

Holnap egy olyan szavazás lesz, amit nem a Nemzeti Választási Iroda felügyel, nem tudják manipulálni és nem tudnak kibúvókat keresni – ne tévedjünk megpróbálják.

De beszédes az is, hogy már előre elkezdték gyártani a magyarázatokat. Mindenhol szalagcímek:

Orbán: már megírták az ítéletet

Nos van is mitől félniük, ugyanis úgy tűnik Orbán legnagyobb szövetségese hátat fordít a magyar miniszterelnöknek. Nagyon úgy néz ki ugyanis hogy a lengyelek Orbán ellen fognak szavazni. Több forrásunk arról számolt be, hogy csupán néhány szavazat hiányzik ahhoz a bizonyos kétharmadhoz, hogy elfogadják a Sargentini jelentést.

A Lengyelországban ellenzékben lévő Polgári Platform (PO) és Lengyel Parasztpárt (PSL) képviselői, akik az Európai Parlament legnagyobb frakciójának, az Európai Néppártnak (EPP) a tagjai pedig meg fogják szavazni a jelentést.Ez pedig azt jelenti, hogy meglehet a többség a holnapi voksoláson.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük