Egy nappal a szavazás előtt Orbán legnagyobb szövetsègese hátat fordított neki


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Orbánék kezdhetnek izgulni a holnapi nap miatt.

Meg lesz-e a kétharmad. Úgy hiszem ez a kétharmad az, amitől most Orbánék rettegnek és erre a számra nem úgy gondolnak, mint az itthoni kétharmadra.

Holnap egy olyan szavazás lesz, amit nem a Nemzeti Választási Iroda felügyel, nem tudják manipulálni és nem tudnak kibúvókat keresni – ne tévedjünk megpróbálják.

De beszédes az is, hogy már előre elkezdték gyártani a magyarázatokat. Mindenhol szalagcímek:

Orbán: már megírták az ítéletet

Nos van is mitől félniük, ugyanis úgy tűnik Orbán legnagyobb szövetségese hátat fordít a magyar miniszterelnöknek. Nagyon úgy néz ki ugyanis hogy a lengyelek Orbán ellen fognak szavazni. Több forrásunk arról számolt be, hogy csupán néhány szavazat hiányzik ahhoz a bizonyos kétharmadhoz, hogy elfogadják a Sargentini jelentést.

A Lengyelországban ellenzékben lévő Polgári Platform (PO) és Lengyel Parasztpárt (PSL) képviselői, akik az Európai Parlament legnagyobb frakciójának, az Európai Néppártnak (EPP) a tagjai pedig meg fogják szavazni a jelentést.

Ez pedig azt jelenti, hogy meglehet a többség a holnapi voksoláson.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük