Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pedig akár Békemenetet is szervezhettek volna Brüsszelbe.

A büdzsébe mindenképpen beleférhetett volna, hiszen a közpénzek millióival kitömött – már leírni is röhejes – állami civil szervezet a CÖF vagyis a Civil Összefogás Fórum, mely úgy egyébként a Békemeneteket is szervezte, valamint fizette a baloldalt lejárató plakátok tömegeit az utcákon, most könyörgőre fogta.

Nem is időznénk sokat a jelenséggel. Minden európa parlamenti képviselőnek elküldték ugyanazt a sablon levelet, melyet az alábbiakban olvashat:

Kedves Képviselő Hölgy és Úr!

Reméljük és tudjuk, van Önben annyi hazaszeretet, amennyi ahhoz szükséges, hogy országa és Európa lakosságát hitelesen, megbízásának megfelelően képviselje.

Ezt a nyílt levelet a fentiek fennálltában bízva írjuk, ellenkező esetben nincs értelme annak, hogy elolvassa.

Amennyiben Önben kizárólag bizonyos politikai-, pénzügyi-, egyéni karrierbéli, vagy gazdasági érdek, netán a bosszú, a gyűlölet, vagy a politikai PC mozgatja az ítélkezés ru­góit, máris dobja szemétbe levelünket.

Amennyiben Ön a globalizmus és a bevándorlás elkötelezett híve, és hazája lakossága is az, tegyen meg mindent, hogy saját országát bevonja ezen célok megvalósításába, de ne kényszerítse mások országát arra, hogy részt vegyen egy a parlamentje, kormánya, és főként a lakossága által el nem fogadható társadalmi változásban.

Arra kérjük Önt, ne ítélkezzen egy olyan ország jogállamisága felett, amelyet Ön nem ismer, amelyben talán soha nem járt, amelynek esetleg csak olyan állampolgárával beszélt eddig, aki nem az adott ország lakói többségének véleményét tolmácsolja. A demokrácia ugyanis arról szól, hogy a többség véleménye a mérvadó.

Önnek ezt tudnia kell. Ha ítélkezésénél ezt a tényt nem hajlandó figyelembe venni, akkor Ön a demokratikus jogokat lábbal tiporja, és nem méltó arra, hogy az unió Parlamentjében üljön.

Magyarország demokratikus jogállam, ahol minden bizonnyal élnek olyan nemzettársaink, akik bármily ok alapján nem hívei a már harmadik alkalommal, 2/3-os többséggel megválasztott kormánynak és miniszterelnöknek, de ez a helyzet minden demokráciában fennáll. A magyar választópolgárok elsöprő többsége azonban támogatja a jelenlegi kormány és miniszterelnök politikáját, sőt, mint Ön is láthatja, 9. éve ragaszkodik hozzá.

Tudjuk, hogy Ön már kapott levelet több olyan magyar civil szervezettől, amelyeknek támogatói közel nincsenek hazánkban annyian, mint ezt a levelet aláíró civil szervezeteké.

A magyar jogállamiság megítélésében a két felfogású szervezetrendszer közötti különbség – a mi létszámfölényünk mellett – annyi, hogy mi magyar jogi személyektől és egyéni támogatóinktól kapjuk az anyagi támogatást, nem szaladgálunk az EU-ba feljelentgetni a hazánkat, s kellő kritika mellett támogatjuk az általunk megválasztott parlamentet és kormányt.

Szeptember 12-én Ön szavaz a magyar jogállamiság megítéléséről. Kérjük, tegye ezt lelkiismerete, és ne személyes, vagy pártérdekei szerint. Ha így tesz, Ön csakis „nemmel” szavazhat. Azt tudnia kell, hogy Magyarország lakóinak jelentős többsége maximálisan kiáll Orbán Viktor miniszterelnök mellett, s amikor majd a kormányfő hazánk jogos védelméről beszél 11-én, Önnek azt is tudnia kell, hogy ő egy ország demokratikus akaratát képviseli.

A Sargentini-jelentés hemzseg a valótlanságoktól, inkorrekt és gyűlölködő. Higgye el, mi jobban tudjuk, milyen a hazánk!

Látogasson meg minket, és Ön is megtapasztalhatja a demokrácia teljes jelenlétét. Egyben kérjük, ne aggódjon a magyarországi emberi jogokért. Minden bizonnyal az Ön hazájában is vannak rendezni való dolgok, kérjük, arra koncentráljon.

Ismételten javasoljuk, ha mélyre is rejtette eddig a lelkiismeretét, most vegye elő, mert az európai zsidó-keresztény kultúrának, amelynek Ön magas szintű képviselője, kizárólag ez lehet az alapja.

Most lehetősége van Önnek, hogy bebizonyítsa tisztességét, becsületességét, korrektségét, de az ellenkezőjét is.

Ne felejtse, százmilliók követik az Ön tevékenységét, és 2019-ben ők, és nem az Önt befolyásolni és megtéveszteni szándékozó NGO-k és kívülálló üzletemberek minősítik majd a voksolásnál.

Budapest, 2018. szeptember 5.

Üdvözlettel:

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Civil Összefogás Fórum


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: