Az MSZP döntött a Sargentini-jelentés ügyében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt ma tartotta elnökségi ülését, ahol többek között a párt vezető testülete arról is döntött, hogy hogyan fognak eljárni az európai parlamentben a Sargentini jelentés kapcsán. Íme a párt álláspontja.

Nem hagyta cserben szavazóit az MSZP és hiába sugalmazta a Nyugati fénytől a Pesti Srácokig szinte valamennyi orgánum az MSZP megszavazza az előterjesztést – jelentette be facebook oldalán Ujhelyi István európai politikus.

Mint fogalmaz:

A Magyar Szocialista Párt elnökségének mai döntése értelmében a párt Európai Parlamenti képviselői meg fogják szavazni a Sargentini-jelentést. Ez hazafias kötelességünk a magyar emberek és Magyarország érdekében.

Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon a magyar kormányon, akkor éppen, hogy a magyar állampolgárokat védi a Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben. – írja oldalán a politikus.

A párt politikusa mindemellett egy fényképet is megosztott. Úgy tűnik az MSZP nem csak a lelkiismeretére hallgat, de eldöntötte felveszi a harcot a jobboldallal. Azzal a jobboldallal aki az elkövetkezendő napokban az MSZP minden politikusát és tagját hazaárulónak fogja bélyegezni a jelentés megszavazása miatt, függetlenül attól, hogy miről szól ez a jelentés.

Az MSZP ezért egy közérthető felvilágosító anyagot is készített: 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük