Az MSZP döntött a Sargentini-jelentés ügyében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Szocialista Párt ma tartotta elnökségi ülését, ahol többek között a párt vezető testülete arról is döntött, hogy hogyan fognak eljárni az európai parlamentben a Sargentini jelentés kapcsán. Íme a párt álláspontja.

Nem hagyta cserben szavazóit az MSZP és hiába sugalmazta a Nyugati fénytől a Pesti Srácokig szinte valamennyi orgánum az MSZP megszavazza az előterjesztést – jelentette be facebook oldalán Ujhelyi István európai politikus.Mint fogalmaz:

A Magyar Szocialista Párt elnökségének mai döntése értelmében a párt Európai Parlamenti képviselői meg fogják szavazni a Sargentini-jelentést. Ez hazafias kötelességünk a magyar emberek és Magyarország érdekében.

Amikor az Európai Parlament és az európai közösség a magyarországi jogtiprásokat, a demokratikus intézményrendszer leépítését és az állami szintű korrupciót kéri számon a magyar kormányon, akkor éppen, hogy a magyar állampolgárokat védi a Fidesz hatalmi gátlástalanságával szemben. – írja oldalán a politikus.

A párt politikusa mindemellett egy fényképet is megosztott. Úgy tűnik az MSZP nem csak a lelkiismeretére hallgat, de eldöntötte felveszi a harcot a jobboldallal. Azzal a jobboldallal aki az elkövetkezendő napokban az MSZP minden politikusát és tagját hazaárulónak fogja bélyegezni a jelentés megszavazása miatt, függetlenül attól, hogy miről szól ez a jelentés.

Az MSZP ezért egy közérthető felvilágosító anyagot is készített:
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük