Az európai parlament tököset lépett: nem lesznek boldogok a Fideszben


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Magyarországon össze vissza beszélnek a médiumok és a lapok. Pedig ezekben a napoknak hatalmas tétje van.

A kormánymédia Sargentini-jelentés lázban ég. “Ismét minket támad a liberális Brüsszel” olvashatjuk internetes kommentekben úgy, hogy mindenki egy olyan jelentésről beszél amit igazán senki nem olvasott, a tartalmáról pedig jobb és baloldali véleményvezérektől tudhatunk.

Ennek azonban most vége. Az európai parlament tököset lépett és magyar nyelven mindenki számára hozzáférhető módon nyílvánosságra hozta azt a bizonyos “démonikus” jelentést.

A mintegy 68 oldalas irat, melyben nem csak a jelentés, hanem más bizottságok munkái is elolvashatóak, úgy mint az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság (LIBE) kisebbségi véleményével, valamint a bizottsági szavazás (37 mellette, 19 ellene) részleteivel együtt.

Tehát magyar nyelven mindenki számára elérhetőek az anyagok. Kérjük mindenkinek egy megosztással segítsen terjeszteni és a dokumentum elolvasása után mindenki számára kiderülhet, hogy valójában ki hazudott a jelentéssel kapcsolatosan.

A jelentés itt érhető el (kattinson)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük