Alázás: A szocik feltörölték a padlót a Fidesszel


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki, sikerült megtörnie az MSZP-nek az “átkot”

Megtört az átok és a remény első, ugyan pislákoló mégis éles sugara elősejlett Mezőtúron, ugyanis a Magyar Szocialista Párt jelöltjének Kovács Mihálynak sikerült győzelmet aratnia a Fidesz felett.A A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr 2. számú választókerületében az MSZP jelöltje 149 szavazatot kapott, míg kormánypárti ellenfele Uzsoki János (Fidesz) 144 szavazatot. Ha valaki kételkedne abban, hogy simán elfogadták volna a szocik győzelmét azoknak elmondjuk:

vagy háromszor számolták újra a szavazatokat, azonban vitathatatlanul az MSZP jelöltje nyerte a választásokat. Pedig Munkáspárti és független jelölt is volt. A hivatalos végeredmény tehát:

Kovács Mihály (MSZP) 149 szavazat

Uzsoki János (Fidesz) 144 szavazat 

Tóth Péter (független) 103 szavazat
 Bíró Imre (Munkáspárt) 8 szavazat

Nagyon erős ellenszélben sikerült győznie. A Fidesz az utolsó két hétben mindent megmozgatott, a polgármester és az alpolgármester egy emberként kampányolt Uzsoki János mellet.

– nyilatkozta az MSZP képviselőjelöltje. Gratulálunk!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük