Ez mindennek a legalja – Ekkora aljasságot még az Orbán-kormánytól sem várt senki sem


Forrás: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az Orbán-kormány kegyetlenség nem ismer határokat, döbbenetes mire képesek…

Az Orbán-kormány kegyetlenül kínozza az otthonukban ápolt, magatehetetlen emberek családját…

Ha Magyarország állítólag erősödik, miért csak napi 1760 forint segélyt ad a Fidesz-kormány az otthoni ápolást végzőknek? Miért nem képes munkaviszonynak elismerni az otthoni ápolást és a mindenkori minimálbért fizetni érte?

Napi 1760 forint. És ez már a kiemelt kategóriájú, 52 800 forintos otthonápolási segély! Amit csak 12 ezer ember kap! További 40 ezer ember még ennél is kevesebb pénzből kénytelen ápolni magatehetetlen hozzátartozóját!

Az a kormány, amely csak ennyit ad és ezt is csak segélyként, vagy nagyon gyenge, és nincs pénze, vagy kegyetlenül embertelen! Mivel azonban stadionokra van pénz, ez leleplezi az Orbán kormányt: tudatosan és kegyetlenül kínozzák a magatehetetlen, beteg ember családját!

Az otthonápolás munkaviszonnyá minősítése évente 6 milliárd forintból megoldható lenne. Ez kevesebb mint egy fél stadion ára!

Ez nem politikai vagy gazdasági ügy. Ez nemzeti ügy! Hiszen egy nemzetet pont az egymásért érzett felelősség tart össze! Orbánék ne csak beszéljenek a nemzetről, hanem tegyenek is azért, hogy tudjunk emberként és nemzetként viselkedni! Mert ha a mostani kormányzati hozzáállás a társadalmi közönyt erősíti, az a nemzet érzelmi széteséséhez vezet!

Ezért arra hívok fel mindenkit, hogy támogassa az otthonápolás munkaviszonnyá nyilvánítását és azt, hogy akik ebben érintettek, legalább a mindenkori minimálbér összegét kapják!

Dr. Gurmai Zita – Fotó: Facebook

Gurmai Zita
országgyűlési képviselő


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük