Budakeszi, 2017. január 7. Orbán Viktor miniszterelnök (b2) beszédet mond Nagy Gáspár költõ szobrának avatásán Budakeszin 2017. január 7-én. A szobor Oláh Katalin alkotása. MTI Fotó: Kovács Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem vicc, nem túlzás.

Rendkívül ízléstelen és aljas társaságba keveredett Orbán Viktor a 444.hu beszámolója szerint.

“Hogy szedjünk fel zsidó csajokat” – ez a szöveg olvasható angol nyelven egy lapáton felemelt kupac hamu fotóján.

 

Ilyen és ehhez hasonló otromba náci propagandával operálnak azok a belga neonácik, akikkel minden jel szerint ingen jó kapcsolatot ápol a magyar miniszterelnök, legalábbis erről árulkodnak azok a fotók amelyet a belga No Pano magazin hozott nyilvánosságra a magyar miniszterelnökről.

A Bálványosi Szabadegyetemen a magyar miniszterelnök kedélyesen viccelődött, ölelkezett a belga  neonáci szervezet vezetőjével és több tagjával Tusványoson.

A jobboldali belga fiatalok a nyilvánosság előtt leginkább a flamand fiatalság konzervatív értékeiről beszélnek, nem szeretik a migrációt és a feminizmust, és ezeket a politikai elképzeléseiket terjesztik a közösségi médiában.

Ehhez képest a zárt csoportjaikban teljesen nyíltan megy a legdurvább fajgyűlölet.

Természetesen nem zárjuk ki, hogy Orbán Viktornak fogalma sem volt arról, hogy kikkel fotózkodik, vagyis inkább úgy fogalmaznánk, nagyon reméljük, hogy a miniszterelnöknek nem volt fogalma arról, hogy ki is állnak körülötte, bár ez nem túl valószínű.

Főleg mivel Mr. Orban kedélyesen elbeszélgetett ezekkel a “szimpatikus fiatalemberekkel”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: