Nincs katasztrófa az egészségügyben – Á dehogy! Aki ilyet mond hazudik!


Szent János Kórház, orvosi szoba - Fotó: Banditapolitika blog
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyáltalán nincs semmi probléma a magyar egészségügyben és nem nem került újabb intézmény szorítóba. Semmi probléma!

Amikor a Bastille leomlott és megdőlt  XVI. Lajos hatalma, a király emígyen emlékezett meg a naplójában:Ma sem történt semmi különös.

Valahogy ilyen szemléletű lehet a kormány, amikor folyamatosan tagadja a tagadhatatlant, vagyis hogy romokban az egészségügy. Mai friss hír, hogy az összes ápoló felmondott az ajkai kórház intenzív osztályán.

Káosz a Honvéd kórházban, 53 dolgozó hiányzik az Uzsokiból de a Dél-Pesti kórházban legalább rend van. Újra megnyerte a kórház takarítást az a cég, akik napokon keresztül nem vették észre, hogy a kórházi vécében valaki meghalt.

Ehhez képest a kormány tagad és terel. Ma véletlenül feltévedtem a hirado.hu-ra ahol a következő cikk címbe futottam bele:

Fontos a magyar kormánynak az egészségügy.

Mindeközben mindenhol azt olvasom, hogy idős emberek attól rettegnek, hogy mi lesz velük ha kórházba kerülnek. Nos, ennél kevesebb dologba is bukott már bele kormány, én pedig meg sem említem az oktatást, a közlekedést vagy egyéb más területet, ami “ígyúgyamúgy” egy kormány feladata lenne.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük