Nincs katasztrófa az egészségügyben – Á dehogy! Aki ilyet mond hazudik!


Szent János Kórház, orvosi szoba - Fotó: Banditapolitika blog
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyáltalán nincs semmi probléma a magyar egészségügyben és nem nem került újabb intézmény szorítóba. Semmi probléma!

Amikor a Bastille leomlott és megdőlt  XVI. Lajos hatalma, a király emígyen emlékezett meg a naplójában:

Ma sem történt semmi különös.

Valahogy ilyen szemléletű lehet a kormány, amikor folyamatosan tagadja a tagadhatatlant, vagyis hogy romokban az egészségügy. Mai friss hír, hogy az összes ápoló felmondott az ajkai kórház intenzív osztályán.

Káosz a Honvéd kórházban, 53 dolgozó hiányzik az Uzsokiból de a Dél-Pesti kórházban legalább rend van. Újra megnyerte a kórház takarítást az a cég, akik napokon keresztül nem vették észre, hogy a kórházi vécében valaki meghalt.

Ehhez képest a kormány tagad és terel. Ma véletlenül feltévedtem a hirado.hu-ra ahol a következő cikk címbe futottam bele:

Fontos a magyar kormánynak az egészségügy.

Mindeközben mindenhol azt olvasom, hogy idős emberek attól rettegnek, hogy mi lesz velük ha kórházba kerülnek. Nos, ennél kevesebb dologba is bukott már bele kormány, én pedig meg sem említem az oktatást, a közlekedést vagy egyéb más területet, ami “ígyúgyamúgy” egy kormány feladata lenne. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük