Mutatunk egy fényképet, amit Mészáros Lőrinc nem fog tudni megmagyarázni


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A nyári politikai uborkaszezonnak vége, hamarosan kezd a parlament.

Azonban még a nyár híre volt hogy Lőlő bátyánk új sportszermárkát vezetett be a piacra 2rule néven. Ahogyan lenni szokott természetesen a mégmgyár azonnal beindult és sorra jöttek a há2rule és hasonló poénok az interneten.

Nem csoda, hiszen magyar NB1-es csapatok cserélték le Addidas és Nike vagy más már bizonyított sportszermárkáikat Mészáros 2rulejára, ami már az első mérkőzésen szanaszét szakadt. Na de hát mi a probléma.

Magyarkodó, ráadásul Lőre gyártja. Tuti biznisz. Az, hogy amúgy meg milyen, hát…. na! Ez most így sikerült.

Sokan gyanúsítják a facebook alapítójánál gyorsabban gazdagodó felcsúti gázszerelőt azzal, hogy vagyona innen-onnan elcsent elcsippent közpénzekből épülne, de mindannyian tudjuk, hogy a valóság csúnyán rácáfol a rossz nyelvek pletykaáradatára. Tehetség és szorgalom!

Valószínűleg ez a tehetség és szorgalom dolgozott, amikor a San Crispino nevű cipőmárkának a logójára emlékeztető motívum “másolódott” át és vált a 2rule márka logójára. A jelszó: tehetség és szorgalom!
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük