Botrányos: Táborvezető pedagógus molesztálta a rábízott 11 éves kislányokat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A táborvezető pedagógus 11 illetve 12 éves kislányokat molesztált.

A Komlói Járásbíróság hat év börtönre, hat év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált.A pedagógus végzettségű vádlott több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A férfi a 2014. majd a 2015. évben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, a 11, illetve a 12 éves kislánnyal, akikre különös figyelmet fordított, velük többet foglalkozott.

A férfi a táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy-egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Ezen alkalmakkor, mikor a többiek elaludtak, az elkövető a lányok mellé feküdt, a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta, de többször előfordult, hogy őket szájon csókolta.

A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt ítélte hat év börtönre, valamint véglegesen eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól.

A járásbíróság a vádlott bűnügyi felügyeletét, mely szerint a lakóhelye közigazgatási területét nem hagyhatja el, fenntartotta.

A bíróság ítélete ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség három napot fenntartott a fellebbezés bejelentésére. – írja weboldalán az Ügyészség.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük