Botrányos: Táborvezető pedagógus molesztálta a rábízott 11 éves kislányokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A táborvezető pedagógus 11 illetve 12 éves kislányokat molesztált.

A Komlói Járásbíróság hat év börtönre, hat év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált.

A pedagógus végzettségű vádlott több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A férfi a 2014. majd a 2015. évben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, a 11, illetve a 12 éves kislánnyal, akikre különös figyelmet fordított, velük többet foglalkozott.

A férfi a táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy-egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Ezen alkalmakkor, mikor a többiek elaludtak, az elkövető a lányok mellé feküdt, a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta, de többször előfordult, hogy őket szájon csókolta.

A Komlói Járásbíróság a vádlottat folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt ítélte hat év börtönre, valamint véglegesen eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól.

A járásbíróság a vádlott bűnügyi felügyeletét, mely szerint a lakóhelye közigazgatási területét nem hagyhatja el, fenntartotta.A bíróság ítélete ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség három napot fenntartott a fellebbezés bejelentésére. – írja weboldalán az Ügyészség.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük