Bíróságra ment a fideszes képviselő – csúnyán pofára esett


Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem jól végződik ez a hét.

Úgy néz ki a kormányoldal csúcsra járatta a kommunistázást. A héten számoltunk be róla – ide kattintva elolvashatja – hogy milyen aljas és etikátlan módon Rákosiztázták és kommunistázták le Vitray Tamást az Origóban. A múlt héten pedig Heller Ágnes filozófusról derült ki, hogy bigott kommunista.

A héten pedig lezajlott a vörös csillag-per is. Na nem valami kommunista politikus ellen indult meg a hadigépezet. A Heineken nevű sörmárkának a vörös csillagát akarta leveretni a kormányoldal.

Ugyan a Heinekennek sosem volt köze semmiféle kommunista mozgalomhoz és a vöröse is régebbire datálható mint a munkásmozgalmi lángsugarú azonban Menczer Erzsébet, fideszes képviselő  pert indított a sör ellen.

Azonban a Győri Ítélőtábla másodfokon is elutasította a kormánypárti képviselő indítványát, így továbbra is maradhat a veres csillag a Heineken üvegein, annak ellenére, hogy a Heineken, az ötágú vörös csillag, mint önkényuralmi jelkép nagy nyilvánosság előtti használatával, megsértette a személyiségi jogait.

Első fokon a bíróság elutasította a fideszes politikus keresetét. Menczer fellebbezett az ítélet ellen, de a Győri Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét.Kíváncsiak vagyunk mikor derül ki a bíróságokról, hogy Marx és Engels vezeti azokat és a bírák mind az illegális földalatti kommunista párt tagjai. Mert ez a mi hazánk. Ahol minden megtörténhet.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük