Bangóné a fideszes képviselők “arcába vágta” Ráhel sz*ros pelenkáját


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője sosem arról volt híres, hogy a parlamenti felszólalást, mint műfajt félősen vagy szemérmesen vitte volna.

Most parlamenti felszólalásában a nyár legnagyobb kavart politikai botrányát tárta a parlament elé az alábbi módon: lehet-e tanácsadója a Magyar Turisztikai Ügynökségnek az, aki turistaként úgy viselkedik egy másik országban, ahogyan azt Orbán Ráhel tette?

Bangóné Borbély Ildikó MSZP

Valljuk be őszintén teljesen jogos a kérdés, hiszen több lap mellett mi is beszámoltunk korábban arról, hogy mekkora nemzetközi vízhangot váltott ki, hogy a miniszterelnök leányzója nemes egyszerűséggel a horvát autópálya szélére dobta használt pelenkáit.

Bangóné szerint Ráhel ezzel a mozdulattal bizonyította, alkalmatlan arra, hogy tanácsadója lehessen a turisztikai ügynökségnek, hiszen

nem viselkedett sem civilizált emberhez, sem a turizmus iránt elkötelezett szakemberhez méltóan, amikor…

amikor mint ahogy az a címlapképen is látszik  Orbán lánya egy pelenkákkal és emberi ürülékkel megrakodott zacskót dob az út szélére.

A válaszra kijelölt Dömötör Csaba parlamenti államtitkár az MSZP képviselőjének a kérdésére kitérő választ adott, szerinte:

az MSZP továbbra is abban látja politikájának lényegét, hogy kormánypárti politikusok családtagjait támadja.

24.hu nyomán

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük