Hihetetlen videót készítettek az orbáni hatalomról – ez mindenkinek felnyitja a szemét


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ritkán készítenek ennyire közérthető ls egyben nagyszerű videó-összeállítást arról hogyan is tudja uralni Orbán Viktor és a Fidesz a pillanatot, úgy hogy közben végletesen veszélybe sodorja hazánkat, Magyarországot.

A mintegy fél órás videó azt gondolom alapmű. Részletesen elmagyarázza, hogy a szocializmustól kezdődően hogyan került hazánk energiaellátása szovjet, majd később orosz kézbe és hogyan és miért vált a mindennapok legfontosabb politikai kérdésévé a gáz árának növekedése illetve csökkentése.

Nem lesz lakossági gázáremelés

Ki ne emlékezne a Szocialista Párt ezen mondatára. Az MSZP bukása mögött talán ez a mondat áll. Nem vizsgálva azt a tényt, hogy mindez egy választási kampányban hangzott el, akkor, amikor a jobboldal azzal riogatta a lakosságot, hogy sokszorosára emelkedik a lakossági gázár.

Bár a Szocialisták tartották  szavukat és nem engedték rá a világpiaci árakat a lakosságra és a világpiaci drágulást elsősorban a nagyfogyasztó cégekkel fizettették meg, egy jól felhasználható mondat maradt Lendvai Ildikó határozott kijelentése.

Aztán jött a jobboldal a rezsidémonnal és a rezsicsökkentéssel. Bár a világpiaci árnál mesterségesen jóval magasabban tartották és tartják a gáz árát, mégis a sárga csekkeken keresztül üzenik, megküzdöttek a gaz rezsidémonnal. Mindeközben a paksi bővítéssel és az összes gazdasági lépéssel végletesen kiszolgáltatják Magyarországot az Orosz medvének.

Azt gondolom a képek többet mondanak minden szónál. Ritkán mondok ilyet, de ez a videó kötelező darab:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük