Hihetetlen videót készítettek az orbáni hatalomról – ez mindenkinek felnyitja a szemét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Ritkán készítenek ennyire közérthető ls egyben nagyszerű videó-összeállítást arról hogyan is tudja uralni Orbán Viktor és a Fidesz a pillanatot, úgy hogy közben végletesen veszélybe sodorja hazánkat, Magyarországot.

A mintegy fél órás videó azt gondolom alapmű. Részletesen elmagyarázza, hogy a szocializmustól kezdődően hogyan került hazánk energiaellátása szovjet, majd később orosz kézbe és hogyan és miért vált a mindennapok legfontosabb politikai kérdésévé a gáz árának növekedése illetve csökkentése.

Nem lesz lakossági gázáremelés

Ki ne emlékezne a Szocialista Párt ezen mondatára. Az MSZP bukása mögött talán ez a mondat áll. Nem vizsgálva azt a tényt, hogy mindez egy választási kampányban hangzott el, akkor, amikor a jobboldal azzal riogatta a lakosságot, hogy sokszorosára emelkedik a lakossági gázár.

Bár a Szocialisták tartották  szavukat és nem engedték rá a világpiaci árakat a lakosságra és a világpiaci drágulást elsősorban a nagyfogyasztó cégekkel fizettették meg, egy jól felhasználható mondat maradt Lendvai Ildikó határozott kijelentése.

Aztán jött a jobboldal a rezsidémonnal és a rezsicsökkentéssel. Bár a világpiaci árnál mesterségesen jóval magasabban tartották és tartják a gáz árát, mégis a sárga csekkeken keresztül üzenik, megküzdöttek a gaz rezsidémonnal. Mindeközben a paksi bővítéssel és az összes gazdasági lépéssel végletesen kiszolgáltatják Magyarországot az Orosz medvének.

Azt gondolom a képek többet mondanak minden szónál. Ritkán mondok ilyet, de ez a videó kötelező darab:
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük