Egész Amerika egy magyar kórházon röhög – mi pedig sírhatnánk


A kép illusztráció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Feldolgozhatatlan az amerikaiaknak, hogy ilyen állapotban lehet egy kórház.

“Ez nem Csernobil, hanem egy jelenleg is működő kórház Magyarországon”

jelent meg a 9gag nevű, az Egyesült Államok legnagyobb viccoldalán a bejegyzés. A fényképen a a budapesti Kútvölgyi Klinikai Tömb épülete látható és már több, mint 1000 hozzászólás érkezett a fényképhez. Ha valaki azt gondolná, hogy csak a viccoldalon terjed a fénykép, akkor van egy rossz hírünk: nem egy amerikai orvos osztotta már tovább, “hazánk és kormányunk büszkeségét”.

Forrás: 9gag

Még 2017-ben beszélt Kövér László arról, hogy Magyarországon világszínvonalú az egészségügy. Nos, úgy áll a helyzet, hogy a világhír, már megvan, csak az a fránya színvonal….

Azért mégis csak döbbenetes, hogy idáig züllesztették az egészségügyünket, mely valljuk be őszintén sosem állt betonbiztos talapzaton. Azt gondolom, hogy mára csupán egyetlen oka van annak, hogy még működik a magyar egészségügy: méghozzá az egészségügyi dolgozók hivatástudata miatt.

Amiatt, hogy minden reggel dacolva a körülményekkel lelkiismerettel teszik a dolgukat, az igen alacsony anyagi megbecsülés ellenére. Itt tartunk ma. Szégyen!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük