Czeglédy Csaba - Fotó: nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Érdekes, ha MSZP-s politikusról vagy a hatalom számára kellemetlen emberről van szó, “valahonnan” mindig előkerül egy mindent tudó rab, annak ellenére, hogy a börtönben nem szeretik a spionokat.

Rágalmazás és hamis vád gyanúja miatt feljelentette az ellene tanúskodó tanút Czeglédy Csaba…

A Czeglédy ellen valló tanú 2017 tavaszától júliusig raboskodott a Szegedi Fegyház egyik objektumában. A múlt heti vallomásában azt állította, hogy többször is szem és fültanúja volt annak, hogy Czeglédy a konkrét bűncselekményekről, vallomásokról egyeztet egy börtönben lévő jogásszal, vagy ügyvéddel.

A letartóztatásban lévő politikus szerint ugyanis nem igazak azok az ellene felhozott vádak, hogy kijátszotta volna a büntetésvégrehajtási szabályokat, és számos olyan kedvezményt kapott a fegyőröktől, amiben a többi rab nem részesült.

Az, hogy egyeztet az ügyvédjével az erre kijelölt helyen úgy hívják: beszélő. Kényelmetlenek a székek, nincs fűtés, légkondi nuku nyáron, legfeljebb egy NDK-s villanyrezsó van télen. Szóval szégyen. Szóval, egyeztetni lehet akárhányszor, amíg nyitva a börtön. Egyéb kiváltságok egy szocinak? Orbanisztánban? Aligha.

A Czeglédy ellen valló tanú 2017 tavaszától júliusig raboskodott a Szegedi Fegyház egyik objektumában. A múlt heti vallomásában azt állította, hogy szem és fültanúja volt annak, hogy Czeglédy a konkrét bűncselekményekről, vallomásokról egyeztet egy börtönben lévő jogásszal. De a vallomásában többek közt arra is kitért, hogy Czeglédy 40 ezer forintért vett telefont az egyik fogvatartottól, és a kívánságának megfelelő elhelyezést és ételt kapott.

Czeglédy szerint viszont ebből egy szó sem igaz, ezért feljelentette a tanút rágalmazás és hamis vád miatt – írja a 24.hu.

Mindenki tudja, hogy ez egy koncepciós per. Ha nem az lenne már régen befejezték volna. Csalt,elítélik és kész . Ehelyett fenntartják a látszatot már nem is tudom mióta.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: