Czeglédy nem hagyja magát – Visszatámadt a börtönből is – Retteghetnek tovább a fideszes fiúk, mert itt valami készül


Czeglédy Csaba - Fotó: nyugat.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Érdekes, ha MSZP-s politikusról vagy a hatalom számára kellemetlen emberről van szó, “valahonnan” mindig előkerül egy mindent tudó rab, annak ellenére, hogy a börtönben nem szeretik a spionokat.

Rágalmazás és hamis vád gyanúja miatt feljelentette az ellene tanúskodó tanút Czeglédy Csaba…

A Czeglédy ellen valló tanú 2017 tavaszától júliusig raboskodott a Szegedi Fegyház egyik objektumában. A múlt heti vallomásában azt állította, hogy többször is szem és fültanúja volt annak, hogy Czeglédy a konkrét bűncselekményekről, vallomásokról egyeztet egy börtönben lévő jogásszal, vagy ügyvéddel.

A letartóztatásban lévő politikus szerint ugyanis nem igazak azok az ellene felhozott vádak, hogy kijátszotta volna a büntetésvégrehajtási szabályokat, és számos olyan kedvezményt kapott a fegyőröktől, amiben a többi rab nem részesült.

Az, hogy egyeztet az ügyvédjével az erre kijelölt helyen úgy hívják: beszélő. Kényelmetlenek a székek, nincs fűtés, légkondi nuku nyáron, legfeljebb egy NDK-s villanyrezsó van télen. Szóval szégyen. Szóval, egyeztetni lehet akárhányszor, amíg nyitva a börtön. Egyéb kiváltságok egy szocinak? Orbanisztánban? Aligha.

A Czeglédy ellen valló tanú 2017 tavaszától júliusig raboskodott a Szegedi Fegyház egyik objektumában. A múlt heti vallomásában azt állította, hogy szem és fültanúja volt annak, hogy Czeglédy a konkrét bűncselekményekről, vallomásokról egyeztet egy börtönben lévő jogásszal. De a vallomásában többek közt arra is kitért, hogy Czeglédy 40 ezer forintért vett telefont az egyik fogvatartottól, és a kívánságának megfelelő elhelyezést és ételt kapott.

Czeglédy szerint viszont ebből egy szó sem igaz, ezért feljelentette a tanút rágalmazás és hamis vád miatt – írja a 24.hu.Mindenki tudja, hogy ez egy koncepciós per. Ha nem az lenne már régen befejezték volna. Csalt,elítélik és kész . Ehelyett fenntartják a látszatot már nem is tudom mióta.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük