Nem akármilyen választ adott az államtitkár akinek 2 milliós magániskolába járnak a gyermekei


Ez a legszemérmesebb fotó az államtitkári sorozatból, amit közzé teszünk
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 155
    Shares

Sokak számára Szabó Tünde EMMI államtitkár a politikából ismeretes, hiszen a konzervatív kormányunk államtitkára valakik számára meg a nyuszis magazin fotósorozatából, ahol egyáltalán nem konzervatív módon pózol. Hát ilyen ez a rockszakma.

A napokban robbant a hír, mely szerint ennek a  bizonyos konzi államtitkár asszonynak a gyermekei nem akármilyen iskolába járnak. Egy méregdrága magániskola növendékei. Ezzel persze önmagában nincs probléma mindenki a legjobbat akarja a gyermekeinek. Csak hát annak a minisztériumnak felelős államtitkára, amelyik többek között ugyebár a közoktatásért felel.

Itt nem enyhén lóg ki a lóláb ugyebár.

Nem csak állampolgárok sokasága, de a 444.hu is feltette a nagy kérdést, mely szerint mi az oka annak, hogy a hasító magyar közoktatási rendszer helyett egy SEK Budapest International School nevű műintézménybe járatja gyermekeit fejenként 2 millió forintért.

A válasz pedig:

A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 155
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük