Nem akármilyen választ adott az államtitkár akinek 2 milliós magániskolába járnak a gyermekei


Ez a legszemérmesebb fotó az államtitkári sorozatból, amit közzé teszünk
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sokak számára Szabó Tünde EMMI államtitkár a politikából ismeretes, hiszen a konzervatív kormányunk államtitkára valakik számára meg a nyuszis magazin fotósorozatából, ahol egyáltalán nem konzervatív módon pózol. Hát ilyen ez a rockszakma.

A napokban robbant a hír, mely szerint ennek a  bizonyos konzi államtitkár asszonynak a gyermekei nem akármilyen iskolába járnak. Egy méregdrága magániskola növendékei. Ezzel persze önmagában nincs probléma mindenki a legjobbat akarja a gyermekeinek. Csak hát annak a minisztériumnak felelős államtitkára, amelyik többek között ugyebár a közoktatásért felel.Itt nem enyhén lóg ki a lóláb ugyebár.

Nem csak állampolgárok sokasága, de a 444.hu is feltette a nagy kérdést, mely szerint mi az oka annak, hogy a hasító magyar közoktatási rendszer helyett egy SEK Budapest International School nevű műintézménybe járatja gyermekeit fejenként 2 millió forintért.

A válasz pedig:

A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük