Egyetlen szóval reagált az MSZP Patyi András bírói kinevezésére


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Patyi András aki korábban a Nemzeti Választási Bizottság elnöke volt a napokban lemondott a tisztségéről, és a nap híre, hogy kinevezték bíróvá.

Patyi András elnöklete alatt zajlottak le azok a botrányos jelenetek, amikor “kopasz” erőemberek feltartóztatták Nyakó Istvánt az MSZP politikusát a Nemzeti Választási Iroda aulájában és erővel megakadályozták, hogy az ellenzéki politikus népszavazási kérdést adjon be, de ugyan úgy Patyi elnöklete alatt zárult gyászosan a 2018-as parlamenti választások lebonyolítása.Nyakó István az NVI épületében kopaszok gyűrűjében. FOTÓ: Népszava

A hírek szerint a Fidesz megelégelte a rengeteg közérdekű adatigénylést, melyet a sajtó és civilek visznek a bíróságok elé. Ezen jogi kiskapunk keresztül lehet ugyanis a sumákúságokat kiperelni a “nagyfiúkból”. A hírek szerint egy külön közigazgatási bíróságot tervez létrehozni a kormány annak érdekében, hogy ne a független bírák, hanem ez a testület ítélkezzen a beadott adatigénylések elbírálásáról.

Nos erre a hírre, vagyis Patyi András kinevezésére reagált az MSZP az alábbi képpen:

Szájerné Patyit bízta meg

Szégyen!

– áll a Magyar Szocialista Párt közleményében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük