Egyetlen szóval reagált az MSZP Patyi András bírói kinevezésére


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 278
    Shares

Patyi András aki korábban a Nemzeti Választási Bizottság elnöke volt a napokban lemondott a tisztségéről, és a nap híre, hogy kinevezték bíróvá.

Patyi András elnöklete alatt zajlottak le azok a botrányos jelenetek, amikor “kopasz” erőemberek feltartóztatták Nyakó Istvánt az MSZP politikusát a Nemzeti Választási Iroda aulájában és erővel megakadályozták, hogy az ellenzéki politikus népszavazási kérdést adjon be, de ugyan úgy Patyi elnöklete alatt zárult gyászosan a 2018-as parlamenti választások lebonyolítása.

Nyakó István az NVI épületében kopaszok gyűrűjében. FOTÓ: Népszava

A hírek szerint a Fidesz megelégelte a rengeteg közérdekű adatigénylést, melyet a sajtó és civilek visznek a bíróságok elé. Ezen jogi kiskapunk keresztül lehet ugyanis a sumákúságokat kiperelni a “nagyfiúkból”. A hírek szerint egy külön közigazgatási bíróságot tervez létrehozni a kormány annak érdekében, hogy ne a független bírák, hanem ez a testület ítélkezzen a beadott adatigénylések elbírálásáról.

Nos erre a hírre, vagyis Patyi András kinevezésére reagált az MSZP az alábbi képpen:

Szájerné Patyit bízta meg

Szégyen!

– áll a Magyar Szocialista Párt közleményében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 278
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük