Az isztánokkal is szorosabbra fűzzük a barátságot – Köszi Viktor, nem tudtuk mi hiányzik még


Orbán Viktor első hivatalos miniszterelnöki látogatásán Kirgizisztánban - Fotó: OV közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetének megnyitására, mondta a magyar miniszterelnök.

Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetének megnyitására – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén a kirgizisztáni Csolpon-Atában hétfőn.

Magyarország mindig is figyelemmel kísérte a türk identitású országok együttműködését. A modern világban is megőrzi nyelvét, kultúráját, hagyományait, tiszteli, ápolja türk gyökereit – mondta a kormányfő. Az a nép lehet erős, amely büszke nemzeti identitására – tette hozzá.

Megdőlt az a régi világrend, amelyben a tőke és tudás Nyugatról áramlik Kelet felé, az új világrendben a Keleten felemelkedő államok meghatározóak – mutatott rá Orbán Viktor.

Nah kérem szépen, talán egyszer el kellene menni ezekbe az államokba, mint egyszerű ember és nem a helyi hatalmasságok vendégeként azt látni, amit engednek neki.
Tudjuk, hogy ezen államok történelme több évezredre nyúlik vissza, csak az a baj, hogy valahol meg is rekedtek, sőt az iszlám wahabita ágának a területen történt előre törésével még vissza is léptek.

Ezekben az országokban jelenleg is a volt kommunista pártok vezetőinek leszármazottai uralkodnak, mint régen a kalifák. Családi vállalkozásként kezelik az országot és zsigerelik ki úgy a lakósságot, mint a természeti kincseket! A nép iszonyú nyomorban él és sokszor éhezik, míg az uralkodó réteg és köreik elképzelhetetlen pompában élnek!

Kultúrájuk a régi időkből fakad és tényleg tiszteletre méltó, de hol vannak a világhírű türk kötődésű tudósok, művészek, zeneszerzők, filmalkotók, stb., hol vannak a nemzetközileg is ismert türk találmányok, iparcikkek? Jelenleg csak az állami vezetők dicsőítését végző művészek és a megalomán beruházásokat kivitelező emberek vannak! Ezekben az országokban jelentős szerepet játszik az iszlám vallás azon ága, amely ellen Viktorunk szinte keresztes hadjáratot folytat…Forrás: Mfor / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük