Dr. Szabó Tünde - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szabadság és az egyenlőség több száz éves ellentmondása…

Az iskolakezdés alkalmából tett közzé képeket hivatalos Facebook-oldalán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. A szokásos közhelyeken kívül viszont kiderült, hogy mindkét gyermeke a SEK Budapest International School nevű intézménybe jár, ahol egy év nagyjából kétmillió forintba kerül egy gyereknek.

Szabó Tünde egy újabb állami vezető – ráadásul az oktatásért is felelős minisztérium államtitkára –, aki annyira nem bízik a saját kormánya saját képére faragott közoktatásban, hogy inkább kifizeti az évi nettó átlagkereset kétszeresét, csak hogy gyerekeit kimentse onnan.

És az már tényleg csak mellékes kérdés, hogy miből futja neki, a férjének biztos van megfelelő jövedelme, meg az állami vezetők fizetését is most emelték meg, a gyerekeiért amúgy is mindenki hajlandó a legnagyobb áldozatra is. De az már érdekesebb, miért érezte fontosnak hivatalos Facebook-oldalán tudatni, hogy ennyire nem bízik az állami oktatásban.

Dr. Szabó Tünde és iskolás gyermekei – Fotó: Dr. Sz. T. Facebook oldala

Pontosan azért járatja magániskolába a gyermekeit Szabó Tünde államtitkár, hogy ne legyenek felnőttkorukban olyan tudatlanok, mint akik a Fideszre, vagyis rájuk szavaztak, hanem uralkodhassanak felettük?

Ez is megerősíti a véleményemet, hogy ha sok pénzed van akkor gyerekednek olyan oktatást tudsz biztosítani amivel majd boldogulni tud, ha viszont nincs pénzed akkor majd jobbágy és cseléd lesz. De ezzel a hölgy bevallotta, hogy ez is a kormány célja, hiszen ő tudja, mert közel ül a tűzhöz, vagy tévednénk?

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: