A fideszes államtitkár asszony szembement Orbán oktatáspolitikájával – Netán nem bízik a rendszerben?


Dr. Szabó Tünde - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A szabadság és az egyenlőség több száz éves ellentmondása…

Az iskolakezdés alkalmából tett közzé képeket hivatalos Facebook-oldalán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. A szokásos közhelyeken kívül viszont kiderült, hogy mindkét gyermeke a SEK Budapest International School nevű intézménybe jár, ahol egy év nagyjából kétmillió forintba kerül egy gyereknek.

Szabó Tünde egy újabb állami vezető – ráadásul az oktatásért is felelős minisztérium államtitkára –, aki annyira nem bízik a saját kormánya saját képére faragott közoktatásban, hogy inkább kifizeti az évi nettó átlagkereset kétszeresét, csak hogy gyerekeit kimentse onnan.

És az már tényleg csak mellékes kérdés, hogy miből futja neki, a férjének biztos van megfelelő jövedelme, meg az állami vezetők fizetését is most emelték meg, a gyerekeiért amúgy is mindenki hajlandó a legnagyobb áldozatra is. De az már érdekesebb, miért érezte fontosnak hivatalos Facebook-oldalán tudatni, hogy ennyire nem bízik az állami oktatásban.

Dr. Szabó Tünde és iskolás gyermekei – Fotó: Dr. Sz. T. Facebook oldala

Pontosan azért járatja magániskolába a gyermekeit Szabó Tünde államtitkár, hogy ne legyenek felnőttkorukban olyan tudatlanok, mint akik a Fideszre, vagyis rájuk szavaztak, hanem uralkodhassanak felettük?

Ez is megerősíti a véleményemet, hogy ha sok pénzed van akkor gyerekednek olyan oktatást tudsz biztosítani amivel majd boldogulni tud, ha viszont nincs pénzed akkor majd jobbágy és cseléd lesz. De ezzel a hölgy bevallotta, hogy ez is a kormány célja, hiszen ő tudja, mert közel ül a tűzhöz, vagy tévednénk?

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük