Breaking! – Friss hírek Zacher-ügyben – Reméljük, hogy ezután még nem kell félteni a dokit


Dr. Zacher Gábor - Fotó: RCNews
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Aki azt kéri számon Zachertől, hogy eddig miért nem szólt ezekről, azoknak üzenem, hogy a keresztényinek vallott Fideszes rendszerben ezt megtiltották. Egy alkalmazott nem nyilatkozhat a cég belső szennyes dolgairól.

Nemcsak akkor amikor ember életekről van szó, de máskor sem. Lásd az iskolákat. Az ilyen szabályhozók józan paraszti ésszel nézve simán elkövették a gondatlanságból elkövetett emberölés elősegítését.

Aznap, amikor beadta a felmondását a Honvédkórházban, Zacher Gábor a PwC Outlook rendezvényén vett részt egy beszélgetésen. A beszélgetés felvételét a 24.hu szúrta ki a műsorvezető Kadarkai Endre Facebook-oldalán.

Itt bukik ki igazán, mennyire nem szakemberek irányítják a rendszer egyes elemeit, hanem haverok, ismerősök életükben egy kapavágást nem tevő politikusok és ügyeskedők, szélhámosok és ez nem csak az irányítói szinteken van így, egy gyorstalpalóval manapság bárki lehet ápoló vagy nővér, szociális munkás, aztán a gyakorlat, szakmai képességek sehol sincsenek, csak kitöltik a létszámot, igaz már azt sem.

Annyira alacsony színvonalon van a szakma és a bérek, hogy nincs becsülete ennek a munkának, a kórházak, betegellátó intézmények lassan halálgyárként üzemelnek.

Sajnálom, hogy Zacher Gábor ennyi ideig húzta az igát egy ilyen környezetben, ennek ellenére becsülöm, hogy megpróbálta a legjobbat kihozni munkájából, de mindenki elfárad, kiakad és kiég egy ilyen környezetben, egyszerűen nem lehet bírni a tehetetlenséget mikor lenne megoldás rengeteg beteg megmentésére, de nincs szakértő, szakember és forrás a probléma kezelésére.

A rendszer előbb utóbb szétesik, ez egyértelmű, de addig sokak fognak beledögleni ebbe a cukormázzal megkent és feltupírozott rohadó, balkáni közegbe.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Szerinte a Honvédkórházban például ma a minimum feltételekhez képest 60 százaléknyi dolgozó van.


Zacher Gábor úgy véli, csak akkor fog megjavulni a magyar egészségügy, ha bedől a rendszer, és ehhez most közel vagyunk. Az elmúlt öt hónapban kilenc kollégája adta be a felmondását.


Zacher még nem tudja, hol folytatja, de bárhol szívesen vállalna munkát, és valószínűleg megírja a második könyvét.

Zacher beszélt arról is, hogy az orvosi döntéseknek a 10 százaléka biztosan „mellé megy”, de míg Amerikában például ezeket a hibákat már beismerik, addig a magyar orvostársadalom ilyenkor még összezár. Ahogy Zacher fogalmaz: „Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik.”

Az interjú a YouTube-on már nem elérhető, miután a beszélgetésről készült felvételt Zacher Gábor kérésére a PwC eltávolította.

Nincs semmi gond “tudniillik a halálos betegségeknek jó 70-80% a tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni”.mondotta az Emberi Erőforrások Minisztere.Kevesebb beteghez kevesebb orvos kell…

Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük