Kásler miniszter úr überelte az eddig mondott baromságait – Mostantól nem szimplán diákokat kell képezni…


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az új tantervet tegnap hozták nyilvánosságra. Ezekkel fogunk előretörni a világ oktatási élvonalába. Normális, aki ezt kitalálta?

Az egyik legfontosabb üzenete a képzésnek, hogy Magyarország védelme minden állampolgár kötelessége.

Alaki felkészítés, lövészet, ballisztika és bánásmód a hadifoglyokkal – többek között ez is szerepel a középiskolásoknak tartandó honvédelmi alapismeretekben.

A képzésben szerepel a hadtörténelem is. A képzésnek azonban része lesz a terrorizmusról és az illegális migrációról szóló összeállítás is.

Kásler Miklós miniszter rendelete szerint a kerettantervet már szeptember elsejétől alkalmazni kell, amely országszerte több mint 50 iskolára vonatkozik.

Mostantól középiskolai tananyag a lövészet, és a bánásmód a hadifoglyokkal is… Hát ezek fontosabbak is, mint a fizika, kémia és biológia, ugye?

Forrás: MTI / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük