Kásler miniszter úr überelte az eddig mondott baromságait – Mostantól nem szimplán diákokat kell képezni…


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az új tantervet tegnap hozták nyilvánosságra. Ezekkel fogunk előretörni a világ oktatási élvonalába. Normális, aki ezt kitalálta?

Az egyik legfontosabb üzenete a képzésnek, hogy Magyarország védelme minden állampolgár kötelessége.

Alaki felkészítés, lövészet, ballisztika és bánásmód a hadifoglyokkal – többek között ez is szerepel a középiskolásoknak tartandó honvédelmi alapismeretekben.A képzésben szerepel a hadtörténelem is. A képzésnek azonban része lesz a terrorizmusról és az illegális migrációról szóló összeállítás is.

Kásler Miklós miniszter rendelete szerint a kerettantervet már szeptember elsejétől alkalmazni kell, amely országszerte több mint 50 iskolára vonatkozik.

Mostantól középiskolai tananyag a lövészet, és a bánásmód a hadifoglyokkal is… Hát ezek fontosabbak is, mint a fizika, kémia és biológia, ugye?

Forrás: MTI / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük