Ezt már nem lehet ordas hazugságokkal leplezni – elkezdődött az egészségügy összeomlása,hivatalosan is


Fotó: YouTube
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lassan az orbáni ember irtás kezd beérni ebben az országban. Nem kell koncentrációs tábor, csak el kell lehetetleníteni az egészségügyet és megy ez magától…

Pénteken beadta a felmondását Zacher Gábor, aki a honvédkórház sürgősségi osztályát vezette.

Ezt maga Zacher Gábor közölte a hvg.hu-val. Két hónapos felmondási ideje október végén jár le, addig ellátja feladatát.Zacher szerint személyügyi és tárgyi krízis alakult ki a kórházban az elmúlt években, ami a munkavégzést és ezzel a betegeket is veszélyeztette.
Zacher elmondta azt is, amit csütörtökön még a honvédelmi minisztérium letagadott: tényleg felmondott a kórház 9 orvosa.

A sürgősségi osztály felszerelése amortizálódott, olyan mennyiségű beteget kellett ellátni, amiért a személyügyi minimumfeltételek 60 százalékával egy centrum nem tud felelősséget vállalni – mondta Zacher a portálnak, hozzátéve: szeretett ott dolgozni, de kénytelen volt meghozni ezt a döntést.

„Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy ilyen állományprobléma, ilyen felszerelésügyi gondok mellett a betegellátást folytassam” – mondta.

Szeptember elsejei hatállyal más sürgősségi orvosok is beadták a felmondásukat, ők már benne vannak abban a 9 emberben, akit korábban említett.

Dr. Zacher Gábor – Fotó: Gyomaendrod.com

Mi lesz a megoldás a hatalom részéről? Oda kell tenni majd valami pártkatonát, aztán az rendbe szedi a dolgokat.
Napi 3 jó hír, tízparancsolat a falon, gyógyítás kézrátétellel, aki pedig megdöglik, az mind soros?
Vagy majd az emberminiszter kinevez Zacher helyére egy papot, és imával fogják megoldani az orvosok túlterheltségét?

Forrás: HVG / Sztárklikk / BalraMagyar


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük