Ezt már nem lehet ordas hazugságokkal leplezni – elkezdődött az egészségügy összeomlása,hivatalosan is


Fotó: YouTube
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lassan az orbáni ember irtás kezd beérni ebben az országban. Nem kell koncentrációs tábor, csak el kell lehetetleníteni az egészségügyet és megy ez magától…

Pénteken beadta a felmondását Zacher Gábor, aki a honvédkórház sürgősségi osztályát vezette.

Ezt maga Zacher Gábor közölte a hvg.hu-val. Két hónapos felmondási ideje október végén jár le, addig ellátja feladatát.

Zacher szerint személyügyi és tárgyi krízis alakult ki a kórházban az elmúlt években, ami a munkavégzést és ezzel a betegeket is veszélyeztette.
Zacher elmondta azt is, amit csütörtökön még a honvédelmi minisztérium letagadott: tényleg felmondott a kórház 9 orvosa.

A sürgősségi osztály felszerelése amortizálódott, olyan mennyiségű beteget kellett ellátni, amiért a személyügyi minimumfeltételek 60 százalékával egy centrum nem tud felelősséget vállalni – mondta Zacher a portálnak, hozzátéve: szeretett ott dolgozni, de kénytelen volt meghozni ezt a döntést.

„Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy ilyen állományprobléma, ilyen felszerelésügyi gondok mellett a betegellátást folytassam” – mondta.

Szeptember elsejei hatállyal más sürgősségi orvosok is beadták a felmondásukat, ők már benne vannak abban a 9 emberben, akit korábban említett.

Dr. Zacher Gábor – Fotó: Gyomaendrod.com

Mi lesz a megoldás a hatalom részéről? Oda kell tenni majd valami pártkatonát, aztán az rendbe szedi a dolgokat.
Napi 3 jó hír, tízparancsolat a falon, gyógyítás kézrátétellel, aki pedig megdöglik, az mind soros?

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Vagy majd az emberminiszter kinevez Zacher helyére egy papot, és imával fogják megoldani az orvosok túlterheltségét?


Forrás: HVG / Sztárklikk / BalraMagyar


 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük