Elkészült a kormány őszi szeretet csomagja – Nem, ez most nem Erzsébet-utalvány lesz


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hogy is hagyna minket ajándék nélkül a hatalom a választások után…

Októbertől drágul a legkeresettebb, a 10 napos autópályamatrica ára – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

A 10 napos matrica ára a jelenlegi 2975 forintról 3500 forintra nő. Gulyás szerint ezt a típust leginkább a turisták veszik. Gulyás beszélt arról is, hogy nő az e-útdíj is a fuvarozók számára, méghozzá 5,8 százalékkal.

Annyira jó hely Magyarország,hogy 499 Ft-tal drágább a 10 napos matrica mint az osztrák pedig ott is emelnek !!!

Die Preise im Detail – Neue Tarife 2019 für PKW (bzw. alle zweispurigen Kfz bis 3,5t hzG)
10-Tages-Vignette: EUR 9,20
2-Monats-Vignette: EUR 26,80
Jahresvignette: EUR 89,20 – írta meg a Heute nevű oszták lap.

Ugyebár a kormány azt mondja nincsen infláció… Akkor ez mi? Harácsolás?

Mindemellett jelentős béremelésekre kerül sor az ügyészeknél: az alacsonyabb beosztásban dolgozó vádlóknál az illetmények 10-20 százalékkal emelkednek, ám a vezetői pótlék akár meg is négyszereződnek.

Polt Péter legfőbb ügyész a mai napig 100 százalékos vezetői pótlékot kapott, ez szeptember elseje után 400 százalék lesz, de helyetteseinek sem kell szomorkodniuk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Eddig a legfőbb ügyész helyetteseinek a vezetői pótléka az illetményalap 80 százalék volt, ami most 300 százalékra emelkedik. Idén az ügyészségi illetményalap bruttó 453 ezer forint volt – vagyis ennyi volt eddig Polt Péter vezetői pótléka. Szeptember elseje után csak a vezető pótléka havi 1,77 millió forint lesz.


Nem egyenlő mércével mérnek a hatalmon levő fiúk… Nagyon úgy fest, hogy valamit elszámoltak ott, hogy kinek mi jár…


Forrás: Zoom / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük