Elkészült a kormány őszi szeretet csomagja – Nem, ez most nem Erzsébet-utalvány lesz


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hogy is hagyna minket ajándék nélkül a hatalom a választások után…

Októbertől drágul a legkeresettebb, a 10 napos autópályamatrica ára – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

A 10 napos matrica ára a jelenlegi 2975 forintról 3500 forintra nő. Gulyás szerint ezt a típust leginkább a turisták veszik. Gulyás beszélt arról is, hogy nő az e-útdíj is a fuvarozók számára, méghozzá 5,8 százalékkal.

Annyira jó hely Magyarország,hogy 499 Ft-tal drágább a 10 napos matrica mint az osztrák pedig ott is emelnek !!!

Die Preise im Detail – Neue Tarife 2019 für PKW (bzw. alle zweispurigen Kfz bis 3,5t hzG)
10-Tages-Vignette: EUR 9,20
2-Monats-Vignette: EUR 26,80
Jahresvignette: EUR 89,20 – írta meg a Heute nevű oszták lap.

Ugyebár a kormány azt mondja nincsen infláció… Akkor ez mi? Harácsolás?

Mindemellett jelentős béremelésekre kerül sor az ügyészeknél: az alacsonyabb beosztásban dolgozó vádlóknál az illetmények 10-20 százalékkal emelkednek, ám a vezetői pótlék akár meg is négyszereződnek.Polt Péter legfőbb ügyész a mai napig 100 százalékos vezetői pótlékot kapott, ez szeptember elseje után 400 százalék lesz, de helyetteseinek sem kell szomorkodniuk.

Eddig a legfőbb ügyész helyetteseinek a vezetői pótléka az illetményalap 80 százalék volt, ami most 300 százalékra emelkedik. Idén az ügyészségi illetményalap bruttó 453 ezer forint volt – vagyis ennyi volt eddig Polt Péter vezetői pótléka. Szeptember elseje után csak a vezető pótléka havi 1,77 millió forint lesz.

Nem egyenlő mércével mérnek a hatalmon levő fiúk… Nagyon úgy fest, hogy valamit elszámoltak ott, hogy kinek mi jár…

Forrás: Zoom / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük