Nem vicc: Andy Vajna leh*gyozta Vajna Timit


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Sosem hittem, hogy egy cikknek valaha ezt a címet fogom adni.

Mi az istennyila zajlik itt. Amikor valaki azt mondja, hogy jó dolgában nem tudja mit csináljon, na valami ilyesmiről lehet szó. De jó úristen mi történt ma. Azt hiszem örökre kiköttetem itthonról az internetet, hogy soha többé ne olvashassak ekkora baromságokat. Én marha meg most cikket írok róla. Egyszerűen mert kiakadtam.Szóval a 444.hu szúrta ki Vajna Timi – igen az, aki aranyat eszik – instagram bejegyzését, melyhez sok mindent nem is fűznénk hozzá:

A filmügyi kormánybiztos felesége Ibizáról jelentkezett be az Instagramján, és arról írt, hogy megcsípte egy medúza. És hiába próbálta “facetune-al kiretusálni”, még így is látszott a csípés helye.

Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített. Átmenetileg… Aztán újra elkezdett viszketni és égni. 

Megérett a világ a pusztulásra!
Fotó: 444.hu


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük