Nem vicc: Andy Vajna leh*gyozta Vajna Timit


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 11
    Shares

Sosem hittem, hogy egy cikknek valaha ezt a címet fogom adni.

Mi az istennyila zajlik itt. Amikor valaki azt mondja, hogy jó dolgában nem tudja mit csináljon, na valami ilyesmiről lehet szó. De jó úristen mi történt ma. Azt hiszem örökre kiköttetem itthonról az internetet, hogy soha többé ne olvashassak ekkora baromságokat. Én marha meg most cikket írok róla. Egyszerűen mert kiakadtam.

Szóval a 444.hu szúrta ki Vajna Timi – igen az, aki aranyat eszik – instagram bejegyzését, melyhez sok mindent nem is fűznénk hozzá:

A filmügyi kormánybiztos felesége Ibizáról jelentkezett be az Instagramján, és arról írt, hogy megcsípte egy medúza. És hiába próbálta “facetune-al kiretusálni”, még így is látszott a csípés helye.

Amikor kijöttem a vízből, kipróbáltam egy hagyományos módszert. Tudom hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített. Átmenetileg… Aztán újra elkezdett viszketni és égni. 

Megérett a világ a pusztulásra!Fotó: 444.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 11
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük