Gyalázat! – Ilyen proli módon nem gyalázták még meg egy elhunyt emlékét a BKV-nál


Örs vezér tere, busz végállomás - Fotó: Hírflow
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Meghalt egy buszsofőr Budapesten az Örs vezér téri busz végállomáson kedden reggel nyolc óra körül.

Az információt a BKV is megerősítette. Ami mondjuk ki gyalázatosra sikerült.

Egy szemtanú szerint kedd reggel az Örs vezér téren a buszvégállomás területén egy sofőr a buszt leparkolta, az ajtó kinyitása után azonban rosszul lett, eldőlt. Kollégái pár perccel később odasiettek, de már nem tudtak rajta segíteni.

Az Index megkereste a BKV-t több kérdéssel is, a cég megerősítette az információt. Azt írták:

“TÁRSASÁGUNK AZ 58 ÉVES JÁRMŰVEZETŐT – AKI 36 ÉVE DOLGOZOTT NÁLUNK, ÉS JELENLEG EGYIK LEGMODERNEBB AUTÓBUSZUNKAT VEZETTE – SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI. ORVOSI ALKALMASSÁGI ENGEDÉLYÉT JÚLIUS 30-ÁN ÚJÍTOTTA MEG, A HALÁLESET NEM FORGALMI TEVÉKENYSÉG KÖZBEN TÖRTÉNT.”

“ÉS JELENLEG EGYIK LEGMODERNEBB AUTÓBUSZUNKAT VEZETTE”- ez a rejtett marketing valami fekete humor akart lenni?! – mert nemcsak undorító, de már-már kegyeletsértés is…

Vagy egy kis önfényezés náluk belefér a gyászjelentésbe? Csak “gratulálni” tudunk a BKV-nak magas érzelmi empátiájukhoz, szebben nem is lehetett volna…Még bevitte a buszt, még kinyitotta az ajtót…csak azután ment el, addig nem szabad! Legyen neki könnyű a föld, részvétünk a gyászoló családnak!

Forrás: Index / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük