A nők örök kedvence elképesztően megható fotón – Hölgyeim, elő a zsebkendőkkel (fotó a cikkben)


Kirk Douglas - Fotó: Filmtekercs
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ennyire megható és egyben cuki képet rég nem láttunk, az biztos.

Kirk Douglas decemberben már betölti a 102-t, de még mindig aktívan éli a mindennapjait.

Mr. Douglast nem kell bemutassuk senkinek sem, hisz mindenki ismeri, Golden Globe-díjas fehérorosz származású amerikai színész és producer. Kirk Douglas a tizenhetedik az Amerikai Filmintézet AFI’s 100 Years… 100 Stars című, a 100 legnagyobb férfi filmlegendát felsoroló listáján. És nők tízmillióinak örök szerelme.

Gyermekei, unokái és dédunokái között érzi magát a legjobban, ezt már többször hangoztatta. Ez nem is csoda, hiszen unokája (Michael Douglas fia), Cameron 8 hónappal ezelőtt apa lett, a kicsi Lua Izzyt pedig nem lehet nem szeretni. Úgy látszik, a dédpapa is sok örömét leli a piciben.

Cameron Douglas töltötte fel az imádni való fotót, rengeteg lájk és komment érkezett, mindenkit meghatott ez a csodás pillanat. A 100 év korkülönbség ellenére van közös pont Izzy és Kirk Douglas között, ez pedig a szeretet, ami tisztán látszik.

Kirk Douglas és dédunokája, Izzy

Forrás: NLC / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük