A nők örök kedvence elképesztően megható fotón – Hölgyeim, elő a zsebkendőkkel (fotó a cikkben)


Kirk Douglas - Fotó: Filmtekercs
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ennyire megható és egyben cuki képet rég nem láttunk, az biztos.

Kirk Douglas decemberben már betölti a 102-t, de még mindig aktívan éli a mindennapjait.

Mr. Douglast nem kell bemutassuk senkinek sem, hisz mindenki ismeri, Golden Globe-díjas fehérorosz származású amerikai színész és producer. Kirk Douglas a tizenhetedik az Amerikai Filmintézet AFI’s 100 Years… 100 Stars című, a 100 legnagyobb férfi filmlegendát felsoroló listáján. És nők tízmillióinak örök szerelme.Gyermekei, unokái és dédunokái között érzi magát a legjobban, ezt már többször hangoztatta. Ez nem is csoda, hiszen unokája (Michael Douglas fia), Cameron 8 hónappal ezelőtt apa lett, a kicsi Lua Izzyt pedig nem lehet nem szeretni. Úgy látszik, a dédpapa is sok örömét leli a piciben.

Cameron Douglas töltötte fel az imádni való fotót, rengeteg lájk és komment érkezett, mindenkit meghatott ez a csodás pillanat. A 100 év korkülönbség ellenére van közös pont Izzy és Kirk Douglas között, ez pedig a szeretet, ami tisztán látszik.

Kirk Douglas és dédunokája, Izzy

Forrás: NLC / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük