Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP fővárosi képviselője drámai bejegyzést tett közzé internetes oldalán.

Kétgyermekes édesapaként elfogadhatatlannak tartom, hogy kisgyermekeket ágyi poloskák csipdeshetnek egy gyermekkórházban.

A mai napon felvettem a kapcsolatot a Heim Pál igazgatóságával kérve, hogy tájékoztassanak arról, hogy fővárosi képviselőként miben tudok a segítségükre lenni. – írja internetes jegyzetében Szaniszló Sándor az MSZP fővárosi képviselője.

Az ügy előzménye, hogy ágyi poloskák üthették fel a fejüket a Heim Pál Gyermekkórházban egy, az RTL-nek nyilatkozó anya elmondása szerint, a kórház mindent megtesz annak érdekében, hogy a fertőzöttséget megszüntesse – derült ki a csatorna híradójából.

A nő tizenegy napot töltött a kórház belgyógyászati osztályán, ahol állítása szerint poloskák voltak az ágyában, ami miatt nem is nagyon akart a szobájában tartózkodni.

A többi beteg elmondása szerint nem egyedi esetről van szó, a Heim Pál Kórház ugyanakkor Facebook-oldalán azt írta, kizárólag a nagy forgalom és az intenzív látogatások miatt, az intézményen kívülről kerülhet be ágyi poloska az intézménybe. – írja az index.hu

Valahol mégiscsak ijesztő, hogy az ország legpatinásabb kórházában ilyesmi előfordulhat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: