A fővárosi szocialista képviselő borított – két gyermekes apaként ezt nem tűrhetem


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP fővárosi képviselője drámai bejegyzést tett közzé internetes oldalán.

Kétgyermekes édesapaként elfogadhatatlannak tartom, hogy kisgyermekeket ágyi poloskák csipdeshetnek egy gyermekkórházban.

A mai napon felvettem a kapcsolatot a Heim Pál igazgatóságával kérve, hogy tájékoztassanak arról, hogy fővárosi képviselőként miben tudok a segítségükre lenni. – írja internetes jegyzetében Szaniszló Sándor az MSZP fővárosi képviselője.

Az ügy előzménye, hogy ágyi poloskák üthették fel a fejüket a Heim Pál Gyermekkórházban egy, az RTL-nek nyilatkozó anya elmondása szerint, a kórház mindent megtesz annak érdekében, hogy a fertőzöttséget megszüntesse – derült ki a csatorna híradójából.

A nő tizenegy napot töltött a kórház belgyógyászati osztályán, ahol állítása szerint poloskák voltak az ágyában, ami miatt nem is nagyon akart a szobájában tartózkodni.

A többi beteg elmondása szerint nem egyedi esetről van szó, a Heim Pál Kórház ugyanakkor Facebook-oldalán azt írta, kizárólag a nagy forgalom és az intenzív látogatások miatt, az intézményen kívülről kerülhet be ágyi poloska az intézménybe. – írja az index.huValahol mégiscsak ijesztő, hogy az ország legpatinásabb kórházában ilyesmi előfordulhat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük