Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most aztán aktivizálhatják magukat az összeesküvéselmélet hívők, hiszen ez már tényleg kimeríti a háttérben ólálkodó sötét erők jelenlétének valószínűségét…
Ilyen ötlet csak olyan fejében születik aki vagy egy orbitális barom, vagy pedig valami rejtélyes ok miatt tényleg tönkre akarja tenni az ország jövőjét.

Érdekes a történések logikája, sorrendisége. Nem kell CEU, nem kellenek felsőfokú végzettségűek – csak szakmunkások, nem kellenek az MTA kutatásai, nem kell gender kutatás-oktatás, nem kell az ált.iskolában fizika-kémia-biológia.

A jövő? Nem is kell iskola, elég ha a gyerek 6 éves korában jelentkezik a legközelebbi NER szervezetnél regisztrálásra, ahol majd beosztják valamelyik lovaghoz csicskásnak. Ilyen a szép, új jövő.

Kásler Miklós humánerőforrás-miniszter pénteken áll a nyilvánosság elé az új Nemzeti alaptantervet (NAT) illető elképzelésekkel, de a hvg.hu megtudott néhány részletet a hétpecsétes titokként őrzött dokumentumról.

Ezek egyike, hogy az általános iskola hetedikes és nyolcadikos diákjainak már nem kellene fizikát, a biológiát és a kémiát tanulniuk, a három önálló tárgyat természetismeret néven egyesítenék a számukra.

A másik, hogy pénzügyi okok és a tanárhiány miatt az Orbán-kormány lemondott a kilenc évfolyamos iskola bevezetéséről.

Becslések szerint az oktatásból 2-3 ezer tanár hiányzik. Néhány éve vetődött fel, hogy a kis falusi iskolák felső évfolyamait egy-egy központi iskolában egyesítik, amelyekben kilenc éven át tartott volna az általános iskola. Az első hat évfolyamot minden diák a saját településén járhatta volna ki.

Az új NAT-ot jövő szeptemberben léptetnék hatályba, csakhogy ez csúszhat, mert Kásler Miklós minisztériuma egyelőre csak félkész terveket kapott róla. Kiszivárgott az is – a Népszava írta meg –, hogy az Orbán-kormány kétféle tankönyvet képzel el, amelyből a diákok választhatnak, egy államit és egy keresztény szellemiségű egyházit.

Indul a szervezett népbutítás. Legyen minél több terelhető birka. Borzalom amit ez a banda művel ezzel az országgal itt Európa közepén. Széchenyi 1830-ban, a Hitelben írta: A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma. Ennek a hatalombitorló csoportnak a nemzet, a hit, az erkölcs és minden ami érték csak hazudottan fontos. Palást a romboló rablásukhoz.

Csak pár kérdés:

A három tantárgy összevonásával vajon elég lesz az órakeret? Mert ennek a három órának nem kis mennyiségű együtt a tananyaga. Esetleg csökkenti a tananyagokat és buta gyereket nevelünk?

Tessék mondani, hogy lesznek műszaki szakemberek fizika és kémia ismeretek nélkül?

A biológia azért nem lesz önálló tantárgy, hogy a gyerek meg ne tudja, hogy Ádám és Éva helyett a majom volt az őse?

Az oktatás ügy, megbukott. Mit tanítanak majd középiskolában ? Hogyan felvételiznek majd orvosira,vagy műszaki egyetemekre ?

Lesz honvédelmi oktatás, hittan, és erkölcstan ,ami csak a NER-ren kívüliekre vonatkozik, mert a NER társak gyerekei a ne lopj fogalmával nem tudnak mit kezdeni, ezért ők ebből fel lesznek mentve?

 

Forrás: 168 óra / HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: