Macron durván felmosta a padlót Viktorunkkal – Úgy látszik Orbán még nincs formában a nyaralás után


Emmanuel Macron - Fotó: rfi.fr
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem kérdéses, Emmanuel Macron szembeszáll Orbán Viktorral és populista szövetségeseivel…

Egy német-francia szövetség úgy picsázza el a magyar-olasz-t, mint fociban….
Ne adj isten lesz egy német EP elnök, akkor nekünk lefőtt a kávé az EU-ban… köszi az orosz rulettet Vitya.

A francia elnök épp Dániában van, hogy Margrethe Vestager mellett lobbizzon a hamarosan megüresedő EU-bizottsági elnöki posztra, és újságíróknak azt nyilatkozta: „Orbán és Salvini jól teszi, ha engem tart közös ellenfélnek.”

Macron arra reagált így, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden találkozott Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel, ahol – mint mi is megírtuk – lényegében nem sok mindenben, legfeljebb abban állapodtak meg, hogy mindkettejük közös ellensége Emmanuel Macron francia elnök lesz.

Orbán szerint az Európai Néppártban két nagy erő van, az egyiket Macron vezeti, és fel akarja robbantani az Európai Parlament pártrendszerét, ahogy tette azt a francia pártrendszerrel.

Mint mindezekre Macron mondta, ha ezt így gondolják, igazuk is van, mert sosem fogja a nacionalistákat és azokat támogatni, akik gyűlöletbeszédet terjesztenek.

Apropó: Ez ügyben mikor  jön a toporzékolás Szijjártótól?Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük