Macron durván felmosta a padlót Viktorunkkal – Úgy látszik Orbán még nincs formában a nyaralás után


Emmanuel Macron - Fotó: rfi.fr
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem kérdéses, Emmanuel Macron szembeszáll Orbán Viktorral és populista szövetségeseivel…

Egy német-francia szövetség úgy picsázza el a magyar-olasz-t, mint fociban….
Ne adj isten lesz egy német EP elnök, akkor nekünk lefőtt a kávé az EU-ban… köszi az orosz rulettet Vitya.

A francia elnök épp Dániában van, hogy Margrethe Vestager mellett lobbizzon a hamarosan megüresedő EU-bizottsági elnöki posztra, és újságíróknak azt nyilatkozta: „Orbán és Salvini jól teszi, ha engem tart közös ellenfélnek.”Macron arra reagált így, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden találkozott Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel, ahol – mint mi is megírtuk – lényegében nem sok mindenben, legfeljebb abban állapodtak meg, hogy mindkettejük közös ellensége Emmanuel Macron francia elnök lesz.

Orbán szerint az Európai Néppártban két nagy erő van, az egyiket Macron vezeti, és fel akarja robbantani az Európai Parlament pártrendszerét, ahogy tette azt a francia pártrendszerrel.

Mint mindezekre Macron mondta, ha ezt így gondolják, igazuk is van, mert sosem fogja a nacionalistákat és azokat támogatni, akik gyűlöletbeszédet terjesztenek.

Apropó: Ez ügyben mikor  jön a toporzékolás Szijjártótól?

Forrás: 168 óra / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük