Valaki hazudik – A kormány vagy az egymillió fiatal, aki a megélhetés érdekében elhagyni készül az országot?


Torzsa Sándor, Societas elnök
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ki hazudik a kivándorlási válságról? A Fidesz vagy az éppen csomagoló fiatalok? – Tette fel a kérdést Bihal Dávid és Torzsa Sándor, két ifjú szocialista.

A napokban megjelent kutatás szerint 1,2 millióan tervezik elhagyni hazánkat, akiknek a fele 30 év alatti fiatal. Egy újabb felmérés szerint pedig ugyanennyi fiatalnak okoz nehézséget a megélhetés egyik hónapról a másikra Magyarországon.

Ahogy nő azoknak a fiataloknak a száma, akiknek anyagi nehézségekkel és a szegénységgel kell szembe nézniük, úgy nő a kivándorlók száma is.Az összefüggés egyszerű, de a Fidesz ezt is ugyanúgy tagadja, mint a felelősségét. Továbbra is csak álproblémának tartja a kivándorlási válságot, a megoldási javaslatainkat pedig egyszerűen lesöpri az asztalról.

Talán egy másik szempont felkelti végre Orbán Viktor figyelmét: ha továbbra is ilyen ütemben hagyják el hazánkat, akkor még annyi néző sem lesz a stadionokban, mint eddig.

Mennyi magyarnak kell még kivándorolnia, hogy végre foglalkozzanak a problémával?

MSZP, Bihal Dávid, az MSZP országos elnökségének tagja, ifjúsági ügyvivő és Torzsa Sándor, a Societas elnöke


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük