Valaki hazudik – A kormány vagy az egymillió fiatal, aki a megélhetés érdekében elhagyni készül az országot?


Torzsa Sándor, Societas elnök
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ki hazudik a kivándorlási válságról? A Fidesz vagy az éppen csomagoló fiatalok? – Tette fel a kérdést Bihal Dávid és Torzsa Sándor, két ifjú szocialista.

A napokban megjelent kutatás szerint 1,2 millióan tervezik elhagyni hazánkat, akiknek a fele 30 év alatti fiatal. Egy újabb felmérés szerint pedig ugyanennyi fiatalnak okoz nehézséget a megélhetés egyik hónapról a másikra Magyarországon.

Ahogy nő azoknak a fiataloknak a száma, akiknek anyagi nehézségekkel és a szegénységgel kell szembe nézniük, úgy nő a kivándorlók száma is.

Az összefüggés egyszerű, de a Fidesz ezt is ugyanúgy tagadja, mint a felelősségét. Továbbra is csak álproblémának tartja a kivándorlási válságot, a megoldási javaslatainkat pedig egyszerűen lesöpri az asztalról.

Talán egy másik szempont felkelti végre Orbán Viktor figyelmét: ha továbbra is ilyen ütemben hagyják el hazánkat, akkor még annyi néző sem lesz a stadionokban, mint eddig.

Mennyi magyarnak kell még kivándorolnia, hogy végre foglalkozzanak a problémával?

MSZP, Bihal Dávid, az MSZP országos elnökségének tagja, ifjúsági ügyvivő és Torzsa Sándor, a Societas elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük