Szijjártó megint azért terjeszt rémhíreket, hogy büszke megmentője lehessen a magyar embereknek? – Vagy szimplán csak hülyének néz egy egész országot?


Hungary's Minister of External Economy and Foreign Affairs Peter Szijjarto informs speaks during a press conference about the illegal migration situation into Hungary in Budapest on June 24, 2015. Hungary said Tuesday it has indefinitely suspended the application of a key EU asylum rule in order "protect Hungarian interests", prompting Brussels to seek immediate clarification., Image: 250814010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem az első eset lenne ez a propagandafogás sem…

Nem a nemzetközi médiának, és nem az európai liberális mainstreamnek akarunk megfelelni – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Az atv.hu-hoz kiszivárgott információk szerint Szijjártó Péter a hétfői nagyköveti értekezleten arról beszélt, a magyar külpolitika lelke, prioritásai változatlanok, Magyarország továbbra is szuverén külpolitikát folytat, amelyet kizárólag Budapest határozhat meg, és nem engedjük, hogy külső szereplők döntsenek helyettünk.

A lap úgy tudja, Szijjártó a zárt ajtók mögött Szijjártó Péter egyértelművé tette, hogy a magyar külpolitikát továbbra is a nemzeti érdekek mentén alakítják, ami ellentétes a magyar nemzeti érdekekkel, azt nem fogják elfogadni.

Diplomata források szerint a miniszter arra is felhívta a misszióvezetők figyelmét, hogy a megítélése szerint a migrációpárti erők egy újabb, elkeseredett rohamot kezdtek el Magyarország ellen.

Megalapozottan lehet mondani, hogy egy kőkemény időszak előtt állunk, ami azt teszi szükségessé, hogy minden eddiginél jobban megacélozzuk magunkat, és minden erőnkkel harcoljunk a magyar érdekekért – fogalmazott a résztvevők elmondása szerint.

Ezt azzal indokolta, hogy az EU, az USA és Kína kezd lassan belesodródni egy kereskedelmi háborúba, Magyarországnak pedig ez a három terület a legfontosabb exportpiaca.

Ha van olyan ország, amely nem akarja ezt a kereskedelmi háborút, az Magyarország – tette hozzá.

A magyar külpolitika főbb prioritásairól, a V4 együttműködésről azt mondta, hogy Magyarország külpolitikai céljai számára alapvető érdek a visegrádi együttműködés fenntartása, amely hatalmas nemzetközi kihívást jelent, hiszen ez az együttműködés négyünkön kívül senkinek sem érdeke.

A migráció, illetve az ENSZ Globális Migrációs Csomagja kapcsán arra figyelmeztetett, hogy az Európai Parlamenti választás egyre közeledik, ezenkívül a decemberig tartó időszak rendkívül intenzív lesz, mert az ENSZ el akarja fogadtatni a Globális Migrációs Csomagot.Forrás: ATV / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük