Kettőt egy csapásra – Gyurcsány kiállt a magyar nőkért és egyben nagyon megküldte a Fideszt is


epa000484456 Hungarian Prime Minister Gyurcsany Ferenc during a press conference at a business networking session organised by the Singapore Business Federation on Tuesday 19 July 2005. The Hungarian Prime Minister is in the city state for a two-day official state visit. EPA/HOW HWEE YOUNG
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minden nőnek jog van eldönteni, hogy megtartja-e a születendő gyermekét! Joga van ahhoz is hogy nem! Millió oka lehet! De egy biztos… Ha egy nő abba a helyzetbe kerül, hogy abortusz kell, nem jókedvéből teszi…

Súlyos okai vannak… Ez lehet egészségügyi… párkapcsolati… jogi… életkörülményi… stb…

Könnyen lehet, hogy a hatalom vissza hozza a Rákosi-korszak családpolitikáját, amely szerint lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség.

Attól tartok leányanyák tömege lehet, ugyanakkor a magyar fizetések nem teszik lehetővé azt, hogy a fogamzásgátlás tiltva legyen, vagy az abortusz törvény szigorítva legyen, mert milliónyi éhező gyermek jöhet a világra, és mivel a szülő nem fogja tudni eltartani őket, az Árvaházak újra kinyitják kapuikat. A lányok karrier álma dugába dőlhet, nem kívánt gyermekek és nem kívánt házasságok, ez maga az út a pokolba…

Ennek adott hangot Gyurcsány Ferenc is. Minden szavával csak egyetérteni lehet, azt hiszem.

“El a kezekkel a nőktől!

Ha a Fidesz meg akar védeni valamit, akkor a végén elveszi, mint ahogy tette a magánnyugdíjaknál.Ha most pontosítani kíván valamit, mint tervezi az abortusz esetén, akkor jó okunk van hinni, hogy szigorítani kíván.

Az érett élet, tehát a várandós nők védelme legalább olyan fontos, mint a még meg nem született gyermekeké. Azt gondoljuk, hogy a mai szabályozás az ország túlnyomó többségének számára elfogadható kompromisszumot hozott létre az anya és a magzati élet védelme, azaz a nem kívánt terhesség esetén létrejövő, szinte feloldhatatlan konfliktus között. E szabályozást szigorítani olyan beavatkozás a nők életébe, amelyre csak az egyértelmű elutasítás hangján lehet szólni.

Hacsak nem akartok dühödt népmozgalmat kivívni magatok ellen, mert ez lesz a sorsotok és megérdemelnétek.” – írta a volt Miniszterelnök a Facebook oldalán.

Forrás: Gyurcsány Ferenc közösségi oldala / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük