Bréking: Döntött az ügyészség Curtis drogfogyasztási ügyében – mit lép Majka?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Majka és Curtis nevű formáció szakítása felborzolta a kedélyeket.

Majoros Péter a TV2 műsorvezetője valamint zenei előadó nemrégiben végleg szakított társával Széki Attilával alias Curtissel. Az elmúlt évek legsikeresebb zenei előadó csapatából azért”rúgták ki” az 1újpesti Curtist, mert szerzőtársa Majka szerint 5 éve folyamatosan kábítószert fogyaszt, mely szenvedélye már a banda sikereinek árt.Az Indexnek nyilatkozó Majka szerit Curtis 19 család megélhetését veszélyeztette drogfogyasztásával ezért kellett megválni tőle, mert a rappernek “nem maradt más lehetősége”.

Némileg árnyalja a képet azonban, hogy a rapvilágban is hatalmas felháborodást keltett Majka lépése. Pityinger Dopeman László aki korábban az MSZP támogatásával indult képviselőjelöltnek Józsefvárosban például így fogalmazott:

Ne nevezzük már baráti segítségnek azt, hogy Majka kiáll és ország-világ előtt leégeti a “testvérét”, sőt feldörzsöli a rendőrségnél is.

Nos ami azt illeti való igaz, szinte vallomásnak is tekinthető mindaz, amit Majka szerzőtársáról állított. Sajtóhírek szerint az ügyészség hivatalból megkezdte az ügyben a nyomozást.

Több se kellett a sorozatos feljelentéseiről ismert volt V. kerületi Fidesz tag Tényi Istvánnak, azonnal bejelentést tett szegedi ügyészségen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.
Indoklása szerint Majka a SZIN-en nagy nyilvánosság előtt beszélt Curtis drogproblémáiról, amelyet ő el is ismert, és a hatályos magyar jogszabályok értelmében nemcsak előállítani és terjeszteni tilos kábítószert, de birtokolni is.

Az RTL Klub Híradója szerint a szegedi ügyészségen elbírálták a bejelentést, és úgy döntöttek, ennek ellenére sem indítanak eljárást Curtis ellen, mert nem gyanítanak bűncselekményt. – írja a Blikk.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük