Bréking: Döntött az ügyészség Curtis drogfogyasztási ügyében – mit lép Majka?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Majka és Curtis nevű formáció szakítása felborzolta a kedélyeket.

Majoros Péter a TV2 műsorvezetője valamint zenei előadó nemrégiben végleg szakított társával Széki Attilával alias Curtissel. Az elmúlt évek legsikeresebb zenei előadó csapatából azért”rúgták ki” az 1újpesti Curtist, mert szerzőtársa Majka szerint 5 éve folyamatosan kábítószert fogyaszt, mely szenvedélye már a banda sikereinek árt.

Az Indexnek nyilatkozó Majka szerit Curtis 19 család megélhetését veszélyeztette drogfogyasztásával ezért kellett megválni tőle, mert a rappernek “nem maradt más lehetősége”.

Némileg árnyalja a képet azonban, hogy a rapvilágban is hatalmas felháborodást keltett Majka lépése. Pityinger Dopeman László aki korábban az MSZP támogatásával indult képviselőjelöltnek Józsefvárosban például így fogalmazott:

Ne nevezzük már baráti segítségnek azt, hogy Majka kiáll és ország-világ előtt leégeti a “testvérét”, sőt feldörzsöli a rendőrségnél is.

Nos ami azt illeti való igaz, szinte vallomásnak is tekinthető mindaz, amit Majka szerzőtársáról állított. Sajtóhírek szerint az ügyészség hivatalból megkezdte az ügyben a nyomozást.Több se kellett a sorozatos feljelentéseiről ismert volt V. kerületi Fidesz tag Tényi Istvánnak, azonnal bejelentést tett szegedi ügyészségen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Indoklása szerint Majka a SZIN-en nagy nyilvánosság előtt beszélt Curtis drogproblémáiról, amelyet ő el is ismert, és a hatályos magyar jogszabályok értelmében nemcsak előállítani és terjeszteni tilos kábítószert, de birtokolni is.

Az RTL Klub Híradója szerint a szegedi ügyészségen elbírálták a bejelentést, és úgy döntöttek, ennek ellenére sem indítanak eljárást Curtis ellen, mert nem gyanítanak bűncselekményt. – írja a Blikk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük