Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kemény fából faragták a szocialistákat.

Závecz Tibor, politikai elemző, a Závecz Research vezetője az a szereplője a magyar politikai elemző iparágnak, akinek a szavára minden párt és minden oldal odafigyel, ugyanis nem jobbra vagy balra mér, hanem hitelesen. Mindenki tudja a magyar politikában, ha a Záveczék mondják az úgy van. Na, hogy is fogalmazzak, nem egy Századvég.Most pedig a kutató azt nyilatkozta a Népszavának, hogy:

A választásokat követő belső válságokon az MSZP jutott túl a leghamarabb

Závecz Tibor szerint a belső válságokon legsikeresebben az MSZP tette túl magát: a párt mára konszolidálta a belső viszonyait és rendezett politikai erő képét mutatja, megpróbálkozhat a szavazótábora szélesítésével, de hogy ez sikeres lesz-e, az sokban függ a Jobbiktól.

A kutató által elmondottak alapján elmondhatjuk, nem akármilyen eredmény a Szocialistáktól, tekintve az ellenzéki pártok viszonyait. A Jobbik épp most van túl egy pártszakadáson, melynek hosszútávú következményeit egyenlőre nem látni, az LMP pedig olyan vezetői válságban van, melyből nem biztos, hogy valaha képes lesz felállni.

Külön megmosolyogtat ennek tükrében amikor az LMP-Jobbik 21. századi pártnak aposztrofálják magukat és a közös szövetségkötésről beszélnek.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here