Az MSZP kőkemény gyomrost vitt be a Fidesznek: “Ezt nagyon benéztétek!”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kijöttek a legfrissebb közvélemény-kutatási számok, melyekből két dolog olvasható ki. Az egyik, hogy a kispártok, mint az LMP és a DK valamint a Momentum nem jutna be a parlamentbe, valamint az, hogy a Jobbik támogatottsága beszakadt.

Vagyis valahogyan most minden erővel az MSZP-t támadja a jobboldal, azt a pártot, mely nemhogy rendezni tudta sorait, de meg is erősödött az elmúlt időszakban. Csakhogy ennyire ócska módon még nem támadták az MSZP-t.

Egy állítólagosan Tóth Bertalan elnök által aláírt levelet rángatott elő a lakájmédia, mely többek között az alábbiakat tartalmazta:

  • Eladja ingatlanait, irodáit az MSZP ott, ahol a párt helyi taglétszáma 30-nál kevesebb.
  • Eladósorba kerül a Villányi úton lévő Konferencia Központ is.
  • A kiárusításra állítólag az MSZP anyagi lehetőségeinek beszűkülése miatt van szükség.
  • Az MSZP-Párbeszéd közös listával készül az EP-választásra, ennek az első öt helyén Karácsony Gergely, Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Harangozó Gábor és Gurmai Zita állna.

Nos, mindamellett, hogy egyik állítás sem igaz, a levelet egyetlne szocialista párttag sem kapta meg, cserébe nem is Tóth Bertalan írta.

Csúnyán pofára esett a jobboldal

Az MSZP Országos Központja azonnal közleményben reagált:MSZP a Fidesznek: Ezt most benéztétek!

Csak az álhírt közlő PestiSrácok és a fideszes médiumok kapták meg azt az állevelet, aminek az aljára odahamisították Tóth Bertalan pártelnök aláírását!

Az MSZP a mai napon megteszi a szükséges jogi lépéseket a hamisítási és csalási ügyben, és üzeni a Fidesz hazugsággyárának:

Fiúk! Ezt most benéztétek!

MSZP


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük