Új sztárműsorvezetőt kap az ATV – mi a véleménye róla? (Szavazás a cikkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A patináns csatorna, mely mára úgy néz ki az egyik utolsó bástyája a demokratikus oldalnak, hasít.

Nem elég, hogy korábban hatalmas megállapodást írt alá a csatorna, mely keretében a világméretű hírcsatorna a CNN egyetlen magyarországi partnerévé vállt, de úgy tudjuk, rengeteg újításra készülnek ősztől.

Az egyik ilyen nagy dobás, hogy három év kihagyás után, újra az ATV képernyőin üdvözölhetjük Jakupcsek Gabriellát, a népszerő televíziós műsorvezetőt.

„az ATV-n senki nem szól bele a témaválasztásba, teljesen szabadok vagyunk”.

Jakupcsek Gabriella szerint nehéz új témát találni, de a megközelítés lehet újszerű. A Jakupcsek plusz nevű műsor, melyet hamarosan vezetni fog egy közérzeti talkshow lesz.

Az érdekli, ami az embereket is, akiknek például van gyerekük, járnak a közértbe vagy felülnek egy fapadosra.

„Aki bekapcsolja este a műsort, nem a hallott híreket kapja, amit addigra már feldolgoztak, kivesézték, bizonyos csatornákon átdeformáltak – hanem ami kimaradt ebből!”

Fontosnak tartja, hogy tájékoztassanak, és a néző úgy álljon fel a kanapéról, hogy érzi, kapott valami pluszt.Ön mit szól Jakupcsek ATV-hez igazolásáról? Szavazzon!

Szimpatikus Önnek Jakupcsek Gabriella ATV-hez igazolása?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük