Sokkoló videót készítettek a kilakoltatásokról – ezt mindenkinek látnia kell


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Korábban már beszámoltuk róla, hogy egy lelkes fiatal videós csapat kőkeményen beleállt az Orbán Kormányba.

Hétről hétre kritizálják, teszik nevetségessé az Orbáni rezsimet a Bagoly Mondja youtube csatornánál. Eddig “népmesei fordulatokkal tarkítva beszéltek Mészáros Lőrinc mesés meggazdagodásáról vagy Andy Vajna ügyeiről, humoros formában, melyet több tízezer ember látott már.Most azonban egy olyan témához nyúltak bátran, amihez kevesen mertek. Az új videó a brutális kilakoltatásokról szól. Arról, hogy bár a kormány azt ígérte, hogy senkit nem hagynak az út szélén, ehhez képest nem ritkán rendőri erővel teszik utcára a kisgyermekes családokat.

Mindenképp érdemes megnézni a videót, melyet azt gondolom mindenkinek látnia kellene!

Ha valaki nyomon követné a fiatal videós munkáit ide kattintva megteheti.  (a feliratkozás gomb megnyomásával kapható értesítés a friss videókról).

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük