Sokkoló videót készítettek a kilakoltatásokról – ezt mindenkinek látnia kell


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Korábban már beszámoltuk róla, hogy egy lelkes fiatal videós csapat kőkeményen beleállt az Orbán Kormányba.

Hétről hétre kritizálják, teszik nevetségessé az Orbáni rezsimet a Bagoly Mondja youtube csatornánál. Eddig “népmesei fordulatokkal tarkítva beszéltek Mészáros Lőrinc mesés meggazdagodásáról vagy Andy Vajna ügyeiről, humoros formában, melyet több tízezer ember látott már.

Most azonban egy olyan témához nyúltak bátran, amihez kevesen mertek. Az új videó a brutális kilakoltatásokról szól. Arról, hogy bár a kormány azt ígérte, hogy senkit nem hagynak az út szélén, ehhez képest nem ritkán rendőri erővel teszik utcára a kisgyermekes családokat.

Mindenképp érdemes megnézni a videót, melyet azt gondolom mindenkinek látnia kellene!

Ha valaki nyomon követné a fiatal videós munkáit ide kattintva megteheti.  (a feliratkozás gomb megnyomásával kapható értesítés a friss videókról). 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük