Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ideje tisztába tenni a dolgokat, így a pelenkabotrány után.

A nemzet tollnoka, akinek bár néhány éve lovagkeresztet tűztek a mellkasára, minden csak éppen nem lovagi erényekkel felkent, erényes ember. Egy ócska propagandista, egy silány bértollnok. A Fidesz V. számú tagkönyvével rendelkező ponyvaszerző most éppen megint olyat talált mondani, ami egyáltalán nem segít a jobboldalnak, cserébe a közbeszédet megint bokaszint alá vitte.

A Sztárklikk blogmagazin szerint ugyanis Bayer szerint “nyilas-ávós házmester párocska” fotózta le Orbán Ráhelt, szaros pelenkái kidobása közben Horvátországban.

Forrás: Nyugatifény

Bayer szerint ugyanis  az általa kommunistának, illetve liberálisnak tartott sajtómunkások szerinte korábban megvédték az autók elől ideiglenesen lezárt Szabadság hídon szemetelő bulizókat, ezzel szemben “nyilvános kivégzést” rendeztek a sajtóban Orbán Ráhel eldobott pelenkája miatt.

Bayer szerint ráadásul a miniszterelnök lányáról fotókat készítő “nyilas-ávós házmester párocska” azért állt meg a benzinkúton, hogy kutyájuk elvégezze a dolgát, vagyis nyilván egy szavuk sem lehet Orbán Ráhel ellen. (erről mondjuk nincs információnk, de ha egy ilyen jól felkészült a szakma csúcsának számító publicista mondja, na elhiszem)

“Szóval letette. Otthagyta. Elvihette volna? El. Haza is hozhatta volna, hogy az első itthoni benzinkút szemetesébe dobja bele? Igen, ezt is tehette volna. Nem ezt tette, hanem otthagyta. Mint a Szabadság hidat teleszemetelők tették” – érvelt Bayer.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: