A sztár énekesnő úgy megküldte a lakájmédiát, hogy trafikot már biztos nem kap, de valószínűleg dicséretet sem


Tóth Vera - Fotó: TV Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Teljes gőzzel robog előre a kormánysajtó dilivonata: a balliberálisok állítólagos kulturális diktatúrája ellen küzdő Szakács Árpád ezúttal a popzenében vágott rendet a szombati írásában.

Bizony, már rohadt unalmas, hogy a fideszes média, mindent és mindenkit bele akar keverni a politikába. Most jelen esetben a popzenébe akarnak politikai nézeteket belemagyarázni. Ez már a legalja, de elöbb-utóbb megütik a bokájukat.

Ezúttal azt próbálta bebizonyítani, hogy a zenében is a „balliberális” előadóknak osztanak lapot, a többieknek pedig nem játsszák a számait. Abba most ne is menjünk bele, hogy mitől balliberális az általa példaként felsorolt Punnany Massif vagy a Brains, amelynek a szerző még a nevét sem volt képes rendesen leírni, viszont sikerült Tóth Vera egyik korábbi nyilatkozatával alátámasztani a mondanivalóját, amiben arról beszélt, hogy nem játsszák a dalait a rádiók.

Szakács szerint ez azért van, mert Tóth Vera nem „balliberális”, az énekesnő viszont a Facebookon gyorsan reagált arra, hogy valaki maga elé tolta az egyre nevetségesebb kultúrharcban.

Az énekesnő arra is kitér, hogy vannak olyan, nyíltan kormánypárti zenészek, akiknek nagyon sokszor hallani a dalait a rádióban, és olyan nyíltan kormányellenesek is, akiket pedig egyáltalán nem.

“Kedves Szakács Árpád!

Örömmel olvastam ma megjelent cikkében, hogy nagyra értékeli énekesi, előadói képességeimet. Előadóművészként éppen ezért dolgozom – hogy utat találjak a közönség szívéhez.
Szeretettel várom tehát bármelyik koncertemen.
Ahogy mindenkit: nemre, korra, világnézetre, politikai- és más típusú irányultságokra való tekintet nélkül.Egyvalamire azonban megkérném.

Legyen olyan kedves és ne velem, ne az én példámmal igyekezzen alátámasztani állítását, amely szerint „balliberális diktatúra van a könnyűzenében”.
Én ugyanis sosem politizáltam.
Nem érzem feladatomnak.
Vannak művészek, a könnyűzenében is, akik feladatuknak érzik.
Vannak olyanok, akik felvállalják a politikai hovatartozásukat, akik a jelenlegi kormány mellett állnak. Őket nagyon sokat hallom a rádióban.
Más, szintén nyíltan politizáló, szintén népszerű, ám a kormány ellen megszólaló művészeket pedig nem feltétlenül játszanak, legalábbis nem hallom őket a rádióban.
Én erre a csatatérre mindenesetre nem kívánkozom – úgy pedig különösen nem, hogy megkérdezésem nélkül felírják a nevemet az egyik harci zászlóra.
Félre ne értsen: szerintem is van gond a játszási listákkal.
Éppen erről szólt a bejegyzésem, amelyet idézett.
Azt azonban ott sem állítottam, hogy politikai oka lenne dalok nem játszásának.
Inkább szakmai, szemléletbeli, személyes és emberi okok sora lehet a háttérben.
Magam sem tudom az egyetlen, tuti választ a kérdésre.
Örömmel olvasnám pedig!
Jöjjön a koncertekre, szeretettel várjuk önt is és mindenkit!

Köszönettel és üdvözlettel:

Tóth Vera” – osztotta ki Tóth Vera énekesnő a Magyar Idők újságíróját.

Kicsivel később a kommentekre is reagált az énekesnő:

“Nem tudom mit nem lehet érteni, miért nem lehet az embert csak hagyni muzsikálni. Szerintem én senkinek nem ártok a zenei karrieremmel, mert a saját utamat járom, sajátosan és saját magamnak jártam ki ezt az utat. Nem volt benne soha semmilyen ide-oda dörgölőzés, önerőből, saját pénzből lett minden nagykoncert megteremtve, sokszor remek, közeli barátok segítségével, tanácsaival, szeretetével jött össze, összefogással. Az összefogás erejében hiszek! Tiszta vagyok, úgy érzem nekem csak az a dolgom, hogy zenéljek. Az, hogy ebbe a posztba ki, mit lát bele, ahhoz semmi közöm, mert nem kell nekem azzal egyetérteni. Szerencsére sokan, a legtöbben értik, miért álltam ki és válaszoltam azt, amit. Én őszinte ember vagyok és nekem ebből még nem volt baj, mert a tiszta ügyeket szeretem és nyugodt vagyok, hogy mindig kiállok magamért és ezáltal kicsit azokért is, akik általam keresik a betevőjük nagy részét, lásd: zenekaraim, zenészeim. Sem Szakács Árpádot, sem semmilyen oldal híveit nem akartam bántani, de jó lenne, ha kedves közönség elfogadná, hogy nekem is jogom van megszólalni, ha megjelenik a nevem egy kényes témában.”

Orbán kulturális forradalmából már csak az átnevelőtáborok hiányoznak, ahol a balliberális címkével megbélyegzett írók, művészek, stb. trágyát hordva Orbán beszédeket hallgatnak majd…

Röviden kérem szépen a Magyar Idők megint pofára esett! Veszi vaklaki ezt az újságot, vagy csak a hivataloknak kötelező megvásárolni?

Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük