Puzsérnak kell a balhé, hogy beszéljenek róla – most nagyon gusztustalanul állt bele Majkába


Puzsér Róbert - Fotó: Port.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A politikusi babérokra törő kritikus most Majkát vette célpontba. Köszönjük “puzsérdoktornak” a szubjektív helyzetelemzést…

 

Bevallom eddig is kedveltem Majkát… de most valóban értelmet nyert az ózdi hős kifejezés… évekig a hátán vitte mint vmi keresztet Curtist….

Úgy látszik, Puzsér Róbert mindenhez (is) ért, vagy legalábbis mindenről van véleménye, és ezt rendszeresen közzé is teszi Facebook-oldalán.

Puzsér Róbert mostani írásában azt sérelmezi, hogy a rapper nem négyszemközt, csendesen beszélte meg egykori társával, hogy elválnak útjaik.

Azt írja: “olyan eset, hogy egy banda tagjai egy koncerten bemószerolják a haverjukat rajongók ezrei meg a rendőrség előtt, mert az drogozik, még nem fordult elő a szórakoztatóipar komplett történetében.”

“Arra az elvetemült aljasságra, hogy a haverodra ráküldd a hatóságot, mert épp nem alkalmas arra, hogy haknizz vele, a mai napig kellett várni – és jött Majka, az ózdi hős, a drog elleni harc apostola, a cserbenhagyott barát, hogy a poptörténet lapjaira jellemtelenségből és árulásból új fejezetet írjon” – teszi hozzá Puzsér, majd így folytatja:“Most a teljes hazai nyilvánosság körbeszopkodja Majkát: tőle láthatóan bármi belefér. Neki nemcsak az Ezek megőrültek! meg a Való Világ, de ez a példátlanul alávaló árulás is jól áll – a közvéleménynek semmi kifogása Majka gyalázatos húzása ellen. Mert szegénynek milyen nehéz lehetett – hisz Curtis veszélyeztette a megélhetését! Curtis – Majkáét?! Na persze! S erre az a válasz, hogy nyilvánosan teleokádja a médiát, és feljelenti a haverját?! Mert különben találgatnának azt emberek? És ha találgatnak? Mit fáj az Majkának? Lehet, hogy ebbe ő ma még belehal?”

Puzsér Róbert szerint Majka bosszút állt:

“Nemtelen, aljas módon megszégyenítette és meghurcolta Curtist, akinek a popkarrierjét köszönheti, azt ugyanis nem nyelte le, hogy Majka papánál erősebb legyen a kokain. Nyomasztó látlelet az ország morális állapotáról, hogy ez az önimádó vamzer most megdicsőül. Mintha Az ötödik pecsét végén az képezné a katarzist, hogy Keszei Károly művészi fényképész milyen bátran feljelenti a vendéglátóit. Csakhogy Keszei Károlyra mindenki köp – az író, az olvasó, a rendező és a néző egyaránt. Majka, az Istennek tetsző életet élő popsztár és családapa megdicsőül: még jó, hogy feljelentette – hisz a rohadék Curtis drogozott!”

Egyéb iránt Puzsérnak megint nincs igaza. Láttam a Majkával készült riportot. Igaza van Majkának, ez talán felrázza a kábítószeres zenésztársát.

Majka, LEN Fesztivál 2018. május – Fotó: BalraMagyar

Én még emlékszem, hogy Flipper Öcsi alkoholizmusát is sokáig tagadták, főképpen maga Öcsi és jól tudjuk mi lett a vége. Ha határozottak vele szemben, talán megállíthatták volna a lejtőn. Ne legyünk álszentek, mert ezzel csak kárt okozunk.

Röviden Majkának abszolút igaza van, aki nem így gondolja, annak baj van a gondolkodásával.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük