A hatalom nem hagyta az út szélén a bukott politikusát – Jól kitömték pénzzel – Vajon milyen pénzzel?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez a remek társulat nagyon ért mások pénzének szórásához…

Milliókkal kitömött tanácsadó támogatja a kormány hadjáratát a CEU és az MTA ellenCsak a Miniszterelnökségtől 17 millió forintot kapott bő három év alatt az az egyetemi tanár, aki a CEU oktatóit vádolta azzal, hogy “több pénz érdekében elvtelen módon hajlandók magukat eladni”.

A tudósok és a konzervatív értelmiség nagy része sem támogatja a kormány tudásellenes hadjáratát. A kevés kivétel egyike, Alvincz József egyetemi tanár viszont “műbalhénak” nevezte az MTA melletti tiltakozást, a CEU-ról pedig azt állította, hogy az egyetemet “kamuszakok” dominálják.

Alvincz József a kormánymédiában megjelenő cikkeiben azonban sehol nem jelezte, hogy a Fideszhez és a kormányhoz is kötődik. A Fidesznek Pest megyei képviselője volt, de 2004-ben le kellett mondani, mert részegen kiabált egy gyermekrajz-verseny döntőjén 40 gyermek és családjaik előtt.

A Fidesz azonban a lemondás után sem hagyta az út szélén a bukott politikusát. Az Orbán-kormányokhoz 2010 óta szinte folyamatosan kötődik Alvincz József: előbb a Vidékfejlesztési Minisztérium “politikai főtanácsadója” volt, 2014-ben pedig a Földművelésügyi Minisztériummal és a Miniszterelnökséggel is milliós tanácsadói szerződéseket kötött.

Ismét bebizonyosodott: a Fidesz CEU-ellenes hadjáratát szinte csak a milliókkal kitömött, hiteltelen megmondóemberek védik.
Gurmai Zita
országgyűlési képviselő


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük