A hatalom nem hagyta az út szélén a bukott politikusát – Jól kitömték pénzzel – Vajon milyen pénzzel?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez a remek társulat nagyon ért mások pénzének szórásához…

Milliókkal kitömött tanácsadó támogatja a kormány hadjáratát a CEU és az MTA ellen

Csak a Miniszterelnökségtől 17 millió forintot kapott bő három év alatt az az egyetemi tanár, aki a CEU oktatóit vádolta azzal, hogy “több pénz érdekében elvtelen módon hajlandók magukat eladni”.

A tudósok és a konzervatív értelmiség nagy része sem támogatja a kormány tudásellenes hadjáratát. A kevés kivétel egyike, Alvincz József egyetemi tanár viszont “műbalhénak” nevezte az MTA melletti tiltakozást, a CEU-ról pedig azt állította, hogy az egyetemet “kamuszakok” dominálják.

Alvincz József a kormánymédiában megjelenő cikkeiben azonban sehol nem jelezte, hogy a Fideszhez és a kormányhoz is kötődik. A Fidesznek Pest megyei képviselője volt, de 2004-ben le kellett mondani, mert részegen kiabált egy gyermekrajz-verseny döntőjén 40 gyermek és családjaik előtt.

A Fidesz azonban a lemondás után sem hagyta az út szélén a bukott politikusát. Az Orbán-kormányokhoz 2010 óta szinte folyamatosan kötődik Alvincz József: előbb a Vidékfejlesztési Minisztérium “politikai főtanácsadója” volt, 2014-ben pedig a Földművelésügyi Minisztériummal és a Miniszterelnökséggel is milliós tanácsadói szerződéseket kötött.Ismét bebizonyosodott: a Fidesz CEU-ellenes hadjáratát szinte csak a milliókkal kitömött, hiteltelen megmondóemberek védik.

Gurmai Zita
országgyűlési képviselő


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük