Igencsak fájó ponton állt bele a kormányba Bangóné, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Bangóné Borbély Ildikó
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az Orbán-kormány hiába nevezi a 2018-as évet a családok évének, hiába próbálja elhitetni, hogy a Fidesz támogatja a családokat, ugyanis eddig csak negatív rekordokat ért el az intézkedéseivel.

Idén ismét kevesebb gyermek született, a házaspárok fele, 800 ezer család nem tud gyermeket vállalni, folyamatosan csökken a szülőkorú nők száma és a KSH szerint negyed millióan ezekben a percekben is csomagolnak, további 250 ezer magyar pedig tervezi a kivándorlást.

A családok évében Magyarországon ismét kevesebb, de Európa más országaiban egyre több magyar gyermek születik. Rengetegen elhagyták már a hazánkat, mert itthon nem tudnak megélni, aminek az eredményeként már minden hatodik magyar gyermek külföldön születik. Akik pedig itthon maradtak és próbálkoznak, azoknak a helyzetét folyamatosan megnehezíti a Fidesz.

Úgy nem fog több gyermek születni, ha a Fidesz csak a jómódú családokat támogatja, a többieknek pedig csak csorgat valamit. Nem lesz több gyermek, ha nem oldják meg a megélhetési és lakhatási gondokat. Nem lesz, aki gyermeket vállaljon, ha továbbra is álproblémának tartják a kivándorlási válságot.

Nem utasításba kell adni a szülést, hanem minden feltételt biztosítani kel a biztonságos családalapításhoz!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, frakcióvezető-helyettes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük