Igencsak fájó ponton állt bele a kormányba Bangóné, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Bangóné Borbély Ildikó
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az Orbán-kormány hiába nevezi a 2018-as évet a családok évének, hiába próbálja elhitetni, hogy a Fidesz támogatja a családokat, ugyanis eddig csak negatív rekordokat ért el az intézkedéseivel.

Idén ismét kevesebb gyermek született, a házaspárok fele, 800 ezer család nem tud gyermeket vállalni, folyamatosan csökken a szülőkorú nők száma és a KSH szerint negyed millióan ezekben a percekben is csomagolnak, további 250 ezer magyar pedig tervezi a kivándorlást.

A családok évében Magyarországon ismét kevesebb, de Európa más országaiban egyre több magyar gyermek születik. Rengetegen elhagyták már a hazánkat, mert itthon nem tudnak megélni, aminek az eredményeként már minden hatodik magyar gyermek külföldön születik. Akik pedig itthon maradtak és próbálkoznak, azoknak a helyzetét folyamatosan megnehezíti a Fidesz.Úgy nem fog több gyermek születni, ha a Fidesz csak a jómódú családokat támogatja, a többieknek pedig csak csorgat valamit. Nem lesz több gyermek, ha nem oldják meg a megélhetési és lakhatási gondokat. Nem lesz, aki gyermeket vállaljon, ha továbbra is álproblémának tartják a kivándorlási válságot.

Nem utasításba kell adni a szülést, hanem minden feltételt biztosítani kel a biztonságos családalapításhoz!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, frakcióvezető-helyettes


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük