Bangóné Borbély Ildikó
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány hiába nevezi a 2018-as évet a családok évének, hiába próbálja elhitetni, hogy a Fidesz támogatja a családokat, ugyanis eddig csak negatív rekordokat ért el az intézkedéseivel.

Idén ismét kevesebb gyermek született, a házaspárok fele, 800 ezer család nem tud gyermeket vállalni, folyamatosan csökken a szülőkorú nők száma és a KSH szerint negyed millióan ezekben a percekben is csomagolnak, további 250 ezer magyar pedig tervezi a kivándorlást.

A családok évében Magyarországon ismét kevesebb, de Európa más országaiban egyre több magyar gyermek születik. Rengetegen elhagyták már a hazánkat, mert itthon nem tudnak megélni, aminek az eredményeként már minden hatodik magyar gyermek külföldön születik. Akik pedig itthon maradtak és próbálkoznak, azoknak a helyzetét folyamatosan megnehezíti a Fidesz.

Úgy nem fog több gyermek születni, ha a Fidesz csak a jómódú családokat támogatja, a többieknek pedig csak csorgat valamit. Nem lesz több gyermek, ha nem oldják meg a megélhetési és lakhatási gondokat. Nem lesz, aki gyermeket vállaljon, ha továbbra is álproblémának tartják a kivándorlási válságot.

Nem utasításba kell adni a szülést, hanem minden feltételt biztosítani kel a biztonságos családalapításhoz!

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, frakcióvezető-helyettes


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: