Ismerjék meg Mr. Orbánt – A szemfényvesztés, parasztvakítás nagymesterét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mert van amiben a Miniszterelnök a legjobb!

Az Orbán-féle teljes foglalkoztatottság… 3 régióban is 10% feletti a munkanélküliség és 20%-os létszám leépítés a közszférában.

Annak ellenére, hogy Magyarországon munkaerőhiány van, az ország három régiójában még mindig 10% feletti a munkanélküliség.

Ez is csak azt mutatja, hogy a Fidesz nem tudja megoldani a versenyszféra munkaerő hiányát.

Az Orbán-kormány most pedig 20%-os létszám leépítésre készül a közszférában, azzal az indokkal, hogy a kirúgott közszolgák majd elhelyezkednek a piacon és csökkenni fog a munkaerőhiány. Ha ez valóban ilyen egyszerű, akkor a már jelenleg is munkanélküliek miért nem tudnak elhelyezkedni?

Hiába beszélnek átcsoportosításról, a Fidesz ezzel a lépéssel valójában csak tovább fogja növelni a munkanélküliek számát. Ha Orbán Viktor kisebb bürokráciát akar, akkor kezdje a kormányával, amelynek 66 államtitkára és 117 helyettes államtitkára van.

A közmunkát természetesen foglalkoztatásnak számítják, akkor is, ha esetleg csak pár hónap egy évben. Csak a nyilvántartott munkanélküliket veszik figyelembe, a többi papíron nem létezik.Azonkívül azok is foglalkoztatottak, akik külföldön dolgoznak, de itt van az állandó lakhelyük. Például, akik naponta ingáznak. A statisztika csak szemfényvesztés, parasztvakítás!

Forrás: MSZP / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük