Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

Mert van amiben a Miniszterelnök a legjobb!

Az Orbán-féle teljes foglalkoztatottság… 3 régióban is 10% feletti a munkanélküliség és 20%-os létszám leépítés a közszférában.

Annak ellenére, hogy Magyarországon munkaerőhiány van, az ország három régiójában még mindig 10% feletti a munkanélküliség.Ez is csak azt mutatja, hogy a Fidesz nem tudja megoldani a versenyszféra munkaerő hiányát.

Az Orbán-kormány most pedig 20%-os létszám leépítésre készül a közszférában, azzal az indokkal, hogy a kirúgott közszolgák majd elhelyezkednek a piacon és csökkenni fog a munkaerőhiány. Ha ez valóban ilyen egyszerű, akkor a már jelenleg is munkanélküliek miért nem tudnak elhelyezkedni?

Hiába beszélnek átcsoportosításról, a Fidesz ezzel a lépéssel valójában csak tovább fogja növelni a munkanélküliek számát. Ha Orbán Viktor kisebb bürokráciát akar, akkor kezdje a kormányával, amelynek 66 államtitkára és 117 helyettes államtitkára van.

A közmunkát természetesen foglalkoztatásnak számítják, akkor is, ha esetleg csak pár hónap egy évben. Csak a nyilvántartott munkanélküliket veszik figyelembe, a többi papíron nem létezik.

Azonkívül azok is foglalkoztatottak, akik külföldön dolgoznak, de itt van az állandó lakhelyük. Például, akik naponta ingáznak. A statisztika csak szemfényvesztés, parasztvakítás!
Forrás: MSZP / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here