Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kamázom a lét – írja Andy Vajna egy internetes videó alatt.

Néhány hete indult az a népszerű internetes csatorna, a Bagoly Mondja, amely immár hétről hétre tör borsot a fideszes nagyurak orra alá. Nem mással, mint gúnnyal, ugyanis a humoros és vicces videókon keresztül világit rá arra a Bagoly Mondja csatorna tulajdonosa milyen kisszerű emberek is azok, akik ma hatalomban vannak.

Nemrégiben futótűzként terjedt a Mészáros Lőrincet kiparodizáló videó, melyet több tízezren láttak. Szerencsére petíciókat sem kellett írni, ugyanis anélkül is elkészült a várva várt folyatás, melyben a TV2 csoport és számtalan médiavállalkozás vezetőjét a magyar filmügyi kormánybiztost Andy Vajnát kezdte ki a kormányellenes internetes csatorna.

A videó érdekessége, hogy Andy Vajna sem hagyta szó nélkül a videót. A videó alatti kommentszerkcióban jelent meg az üzenet a filmügyi kormánybiztos neve alatt:

Kamázom a lét

Persze senki nem gondolja komolyan, hogy valóban a médiamogul ragadott volna klaviatúrát – inkább egy humoros rajongó – azonban tény a népszerű csatornának egyre több rajongója van és egyre kreatívabb ötletekkel, viccekkel támadják a rendszert.

Most pedig a videó:

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: