Vajnáék sem hagyták szó nélkül: a népszerű videós ezúttal Andy Vajnát tette nevetségessé


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kamázom a lét – írja Andy Vajna egy internetes videó alatt.

Néhány hete indult az a népszerű internetes csatorna, a Bagoly Mondja, amely immár hétről hétre tör borsot a fideszes nagyurak orra alá. Nem mással, mint gúnnyal, ugyanis a humoros és vicces videókon keresztül világit rá arra a Bagoly Mondja csatorna tulajdonosa milyen kisszerű emberek is azok, akik ma hatalomban vannak.Nemrégiben futótűzként terjedt a Mészáros Lőrincet kiparodizáló videó, melyet több tízezren láttak. Szerencsére petíciókat sem kellett írni, ugyanis anélkül is elkészült a várva várt folyatás, melyben a TV2 csoport és számtalan médiavállalkozás vezetőjét a magyar filmügyi kormánybiztost Andy Vajnát kezdte ki a kormányellenes internetes csatorna.

A videó érdekessége, hogy Andy Vajna sem hagyta szó nélkül a videót. A videó alatti kommentszerkcióban jelent meg az üzenet a filmügyi kormánybiztos neve alatt:

Kamázom a lét

Persze senki nem gondolja komolyan, hogy valóban a médiamogul ragadott volna klaviatúrát – inkább egy humoros rajongó – azonban tény a népszerű csatornának egyre több rajongója van és egyre kreatívabb ötletekkel, viccekkel támadják a rendszert.

Most pedig a videó:
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük