Vajnáék sem hagyták szó nélkül: a népszerű videós ezúttal Andy Vajnát tette nevetségessé


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kamázom a lét – írja Andy Vajna egy internetes videó alatt.

Néhány hete indult az a népszerű internetes csatorna, a Bagoly Mondja, amely immár hétről hétre tör borsot a fideszes nagyurak orra alá. Nem mással, mint gúnnyal, ugyanis a humoros és vicces videókon keresztül világit rá arra a Bagoly Mondja csatorna tulajdonosa milyen kisszerű emberek is azok, akik ma hatalomban vannak.

Nemrégiben futótűzként terjedt a Mészáros Lőrincet kiparodizáló videó, melyet több tízezren láttak. Szerencsére petíciókat sem kellett írni, ugyanis anélkül is elkészült a várva várt folyatás, melyben a TV2 csoport és számtalan médiavállalkozás vezetőjét a magyar filmügyi kormánybiztost Andy Vajnát kezdte ki a kormányellenes internetes csatorna.

A videó érdekessége, hogy Andy Vajna sem hagyta szó nélkül a videót. A videó alatti kommentszerkcióban jelent meg az üzenet a filmügyi kormánybiztos neve alatt:

Kamázom a lét

Persze senki nem gondolja komolyan, hogy valóban a médiamogul ragadott volna klaviatúrát – inkább egy humoros rajongó – azonban tény a népszerű csatornának egyre több rajongója van és egyre kreatívabb ötletekkel, viccekkel támadják a rendszert.

Most pedig a videó: 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük