Olyan fénykép készült Orbán lányáról, amely tízezreket hozott ki a béketüréséből


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 9
    Shares

A miniszterelnök lányának sok mindent lehetne a névjegykártyájára írni.

Volt ő már egyetemi tanár, üzletasszony, divatügyi tótumfaktum, azonban a saját lábon állás mintapéldája, vagy ha úgy tetszik étosszobráról egyvalami bizonyosan elmondható:

Lehet rokoni kapcsolatok révén magas polcra kerülni, azonban ez nem helyettesíti mindazt a kultúrát, amit az ember otthonról kellene hogy hozzon.

Persze mi nem fogunk erősebben fogalmazni, hiszen attól függetlenül, hogy Ráhel a NER egyik legfőbb haszonélvezője apja révén, nem megyünk le Bayer Zsolt szintjére.

Azonban talán kommentár nélkül is mindenki hozzágondolhatja azt a véleményt, amelyet megfogalmaznánk azon fényképek láttán, melyeket a DK közeli Nyugaifény hozott nyilvánosságra:

Fotó: Nyugatifény


Hogy mi látható a képen? Orbán lánya egy pelenkákkal és emberi ürülékkel megrakodott zacskót dob az út szélére. A fénykép beküldője a Nyugatifénynek írt levelében ekként emlékezik vissza a történetre:

Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A teljes történet és még több fénykép ide kattintva olvasható

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 9
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük