Olyan fénykép készült Orbán lányáról, amely tízezreket hozott ki a béketüréséből


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 9

A miniszterelnök lányának sok mindent lehetne a névjegykártyájára írni.

Volt ő már egyetemi tanár, üzletasszony, divatügyi tótumfaktum, azonban a saját lábon állás mintapéldája, vagy ha úgy tetszik étosszobráról egyvalami bizonyosan elmondható:Lehet rokoni kapcsolatok révén magas polcra kerülni, azonban ez nem helyettesíti mindazt a kultúrát, amit az ember otthonról kellene hogy hozzon.

Persze mi nem fogunk erősebben fogalmazni, hiszen attól függetlenül, hogy Ráhel a NER egyik legfőbb haszonélvezője apja révén, nem megyünk le Bayer Zsolt szintjére.

Azonban talán kommentár nélkül is mindenki hozzágondolhatja azt a véleményt, amelyet megfogalmaznánk azon fényképek láttán, melyeket a DK közeli Nyugaifény hozott nyilvánosságra:

Fotó: Nyugatifény

Hogy mi látható a képen? Orbán lánya egy pelenkákkal és emberi ürülékkel megrakodott zacskót dob az út szélére. A fénykép beküldője a Nyugatifénynek írt levelében ekként emlékezik vissza a történetre:
Kiabáltam neki, hogy “az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A teljes történet és még több fénykép ide kattintva olvasható

 


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 9
  • 9
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük