Lejárt a titoktartás: Kálmán Olga először beszélt a kirúgásáról


Kálmán Olga - Fotó: Google News
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 36

Megdöbbentett mindenkit a Fideszes hatalomátvétel a HírTV-ben.

A korábban Simicska Lajos által üzemeltetett csatorna kormánypártivá hangolásának első áldozata a népszerű ellenzéki műsorvezető Kálmán Olga volt.

Kirúgásának körülményeiről azonban eddig nem beszélhetett a műsorvezető, hiszen kötötte a csatornánál lévő szerződése nem engedte. Eddig. Most azonban kitálalt a műsorvezető, hiszen már nem köti a szerződés.

Kálmán Olga ma reggel az RTL Klub stúdiójában járt. Ráadásul nem is egyedül, mert egy erős csapattal érkezett, hiszen Alföldi Róbert és Németh Kristóf is vele tartott.

Hogy a kirúgás mennyire érintette mélyen, arról így fogalmazott: „A szakításig eltelt utolsó másfél-két hónap sokkal nehezebb volt, az tényleg nehezebb volt.

Ezzel még véletlenül sem akarok poénkodni, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a zenekar karmestere a Titanicon.” – írja a Blikk.hu

A dolog még nagyon friss persze, de Olga azt mondja, egyáltalán nem esett kétségbe. Egyelőre „elvonási tünetei” sincsenek, de szerinte, ha valaki 25 éven keresztül mutatkozik rendszeresen színpadon, képernyőn, és szinte minden nap a munkájával foglalkozik, annak ilyen esetben biztos, hogy lesznek.

Hogy mihez kezd most, arról annyit mondott: „Az augusztus a letisztulás ideje, én azért a politikától nyilván nem tudok elszakadni. Hogy ezt most milyen formában, a digitális térben, televízióstúdióban, az majd dőljön el úgy szeptembertől.”

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy bár Olgát elküldték, a férje, aki rendező – és szintén a Hír Tv munkatársa – maradt a csatornánál.A teljes beszélgetést itt nézheti vissza

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 36
  • 36
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük