Az MSZP legendás politikusa nagyon kiakadt – döbbenetes bejegyzést tett közzé


MSZP kongresszus 2018. 07. 17.
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem tudunk vitatkozni vele!

Szekeres Imre korábbi honvédelmi miniszter, az MSZP meghatározó alakja internetes bejegyzést tett közzé, méghozzá egy igen fontos témában:

Nagy Imrének mennie kell?

Akik ma rácsodálkoznak arra, hogy a jelenlegi kurzus Nagy Imre távozását tervezi a Parlamenttől, feledékenyek. A történelem átírása, átértelmezése, beleértve az 1956-os forradalmat és szabadságharcot nem most kezdődött.

1990-ben még konszenzus volt a pártok között abban, hogy az 1956-ról szóló törvény tartalmazza Nagy Imre emlékének megörökítését is. Máig sem ismert, hogy akkor kik és milyen szándékkal akadályozták meg ezt a szavazás előtti napon.

Szembe találkoztunk vele, akkor is, amikor ezt pótlandó 1996-ban születésének 100 évfordulóján, hat országgyűlési képviselő: Donáth László (MSZP), Mécs Imre (SZDSZ), Rajk László (SZDSZ), Szekeres Imre (MSZP), Vitányi Iván (MSZP) és Zwack Péter (független) Nagy Imre emlékének törvénybe iktatását kezdeményezte. A törvényt 167 képviselő szavazta meg, nemmel szavazott 77, tartózkodott 64. Az MSZP képviselőin (voltak, közöttünk olyanok, akik nemmel szavaztak) kívül két SZDSZ-es és két kisgazda képviselő támogatta a javaslatot.

Nagy Imrét egyszer már megpróbálták kiradírozni az emberek emlékezetéből, akkor sem sikerült. Jöhetnek kurzusok, alakulhatnak és megszűnhetnek pártok, felléphetnek és eltűnhetnek politikusok az igaz emberek emlékét megőrzi az emlékezet.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Az MSZP a szabadság, az egyenlőség és a testvériség szellemében akkor jár el nemzeti múltunkhoz méltóan, ha mindent megtesz azért, hogy Nagy Imre ott maradjon azon a helyen, ami őt megilleti: a Parlament előtt. Nem engedünk 48-ból, 18-ból és 56-ból!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük